• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Vyyhti II -hanke mukana Iijoki Foorumissa 2017
 • VYYHTI II -hanke mukana Iijoki Foorumissa 2017

  Pudasjärvi, 18.05.2017-18.05.2017

  klo 12–18.30, Hotelli Pikku-Syöte, Syötekeskuksentie 126

  Iijoen otva -hanke kutsuu kaikkia Iijoen vetovoiman kehittämisestä kiinnostuneita mukaan Iijoki Foorumiin. Päivän tilaisuus koostuu Iijoen mahdollisuuksiin liittyvistä esityksistä ja tietoiskuista sekä tulevaisuuteen tähyävästä yhteisestä keskustelusta. Kärkiteemoina ovat vetovoima, matkailu ja kulttuuri, vedenlaatu sekä vaelluskalat ja kalastus Iijoella. Foorumiin kutsutut kuntapäättäjät kokoontuvat rakentamaan jokivarren kuntien yhteistyötä ja paneelikeskustelussa kartoitetaan keinoja Iijoen vetovoiman kasvattamiseksi. HUOM! Iijoen arvoista ammentavat toimijat (matkailuyrittäjät, kyläyhdistykset yms.) ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa tilaisuuteen.

  Iijoen otva on Pohjois-Pohjanmaan liiton, alueen kuntien ja sidosryhmien vuorovaikutukseen perustuva hanke. Hankkeen tavoitteena on rakentaa Iijoen yhteistä vesistövisiota ja hankkeita, jotka tukevat vaelluskalakantojen, veden laadun sekä alueen vetovoiman ja virkistysmahdollisuuksien suotuisaa kehitystä.
  Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

  Lisätiedot: Sanna Rönkkönen, sanna@akordi.fi, p. 050 339 3347
  Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 10.5.2017: https://goo.gl/forms/2BtQRNLUIkSdXX612
  Otva-hankkeen sivut: http://www.pohjois-pohjanmaa.fi/aluesuunnittelu/iijoen_otva

  VYYHTI II -hanke on mukana erityisesti Foorumin veden laatuun liittyvässä ryhmätyöosiossa.
  VYYHTI II -hanketta hallinnoi ja toteuttaa ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ Oulun Kalatalouskeskus. Osatoteuttajina ovat Suomen Metsäkeskus ja Suomen Ympäristökeskus