Virva Hallivuori kotieläintilojen palvelupäälliköksi

21.12.2017

ProAgria Oulun uutena palvelupäällikkönä 1.1.2018 aloittaa agrologi (AMK) Virva Hallivuori. Hän vastaa työssään pohjoispohjalaisten kotieläintilojen asiakastyön johtamisesta ja palvelujen kehittämisestä sekä muun muassa tiimiesimiehen tehtävistä. ProAgria Oulu uudistaa vuodenvaihteessa organisaatiotaan, jonka ydintä ovat alueelliset palvelutiimit.

Virva Hallivuori siirtyy tehtävään ProAgria Länsi-Suomesta, jossa hän toiminut maidontuotannon asiantuntijana ja myyntipäällikkönä. Hän on myös valtakunnallinen Huippuosaaja osaamisalueinaan ruokinta ja säilörehun laatu.

Nykyinen palvelupäällikkö Virpi Huotari siirtyy vuoden alusta ProAgria Oulun osakasyrityksen, 4dBarn Oy:n, kokopäiväiseksi toimitusjohtajaksi. 4dBarn Oy tarjoaa uutta näkökulmaa robottinavetan toiminnalliseen suunnitteluun ja nykyisen navetan toiminnan tehostamiseen. Yhtiö on lunastanut paikkansa investoivien maitotilojen kumppanina Suomessa, ja myös ensimmäiset kansainväliset kohteet valmistuvat ensi vuonna.

Lisäksi on nimitetty Juha Sohlo kasvipalvelujen, Antti Harjunen talouspalvelujen ja Olli Nurkkala yrityspalvelujen palvelupäälliköksi. Kehitystoiminnasta vastaa Heini Iinatti.

Vahvistusta yritys- ja talouspalveluihin

Yritysasiantuntijana aloittavien ja kehittävien yritysten kumppanina YritysAgro II -hankkeessa on aloittanut työnsä Noora Huotari. Kirjanpito- ja verotusasioihin Nivalassa ja eteläisellä alueella tuo osaamista talousasiantuntija Janna Korkiakoski.