• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Virtuaalinen maisemakävely
 • Virtuaalinen maisemakävely

  20.10.2021

  klo 18-20, webinaari

  Tervetuloa tutustumaan puurakentamisen helmiin!

  Metsäkeskuksen Puuta seinästä siltaan -hanke esittelee Pohjois-Pohjanmaan maakunnasta hyviä ideoita ja esimerkkejä puurakentamiseen. Kohteina on kaikenkokoisia ja kaikenlaisiin tarkoituksiin rakennettuja rakenteita seinistä siltoihin. Nostamme esimerkkien kautta esille myös lähellä kasvaneen puun käyttöä, erilaisia rahoituslähteitä, haasteita ja onnistumisia.

  Kohteet esitellään kansainvälisenä maisemapäivänä 20.10.2021 klo 18-20 järjestettävällä virtuaalisella maisemakävelyllä. Teemme virtuaalisen maisemakierroksen ympäri Pohjois-Pohjanmaan maakuntaa aktiivisilla kylillä, joissa on hyödynnetty puuta virkistysrakenteissa. Mukana ovat mm. Tyrnävän Markkuu, Iin Pohjois-Ii, Vihannin Kinttupolut sekä Pohjois-Kuusamon seudun kalastuskohteiden virkistysrakenteet.

  Webinaari järjestetään Adobe Connect -verkkokoulutusympäristössä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä. Luennon seuraamiseen tarvitset Internet-selaimen ja kaiuttimen/kuulokkeet.

  Webinaari on maksuton.

  Tilaisuus järjestetään yhteistyössä ProAgria Oulun ja Oulun Maa- ja kotitalousnaisten kanssa.

  Ilmoittaudu mukaan!

  Ilmoittaudu mukaan 18.10. mennessä Lyyti-järjestelmän kautta tai ProAgria Oulun / Oulun Maa- ja kotitalousnaisten ympäristöasiantuntija Taru Koskiselle puh. 041 731 0368 / taru.koskinen@maajakotitalousnaiset.fi

  Kansainvälinen maisemapäivä

  Kansainvälistä maisemapäivää vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Päivän vietto liittyy Eurooppalaiseen maisemayleissopimukseen ja tarkoitus on vakiinnuttaa se jokavuotiseksi perinteeksi. Maisemasopimus on Euroopan neuvoston maisemansuojelua, -hoitoa ja -suunnittelua koskeva yleissopimus. Tänä vuonna maisemakävelyitä järjestetään 7 maakunnassa.

  Lisätietoja

  Taru Koskinen

  ympäristöasiantuntija

  puh. 041 731 0368

  taru.koskinen@maajakotitalousnaiset.fi

  ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

   

  Janica Mäyrä

  projektipäällikkö

  puh. 050 518 9926

  janica.mayra@metsakeskus.fi

  Suomen metsäkeskus, Puuta seinästä siltaan -hanke

   

  Lisätietoja