• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Virtuaalinen maisemakävely
 • Virtuaalinen maisemakävely: etsitään puurakenteita

  28.06.2021-28.10.2021

  Ilmianna puurakenne!

  Onko osakaskuntasi tai kyläyhdistyksesi talkoillut erityisen toimivan puurakenteen? Onko kunnassanne panostettu puun käyttöön infrarakentamisessa? Oletko rakentanut itsesi ja kyläläistesi iloksi puista arkipäivän designia?

  Metsäkeskuksen Puuta seinästä siltaan -hanke etsii Pohjois-Pohjanmaan maakunnasta hyviä ideoita ja esimerkkejä puurakentamiseen. Kohteiksi etsitään kaikenkokoisia ja kaikenlaisiin tarkoituksiin rakennettuja rakenteita seinistä siltoihin. Nostamme esimerkkien kautta esille myös lähellä kasvaneen puun käyttöä, erilaisia rahoituslähteitä, haasteita ja onnistumisia.

  Tule mukaan esittelemään kohdettasi 20.10. klo 18-20

  Kohteet esitellään kansainvälisenä maisemapäivänä 20.10.2021 järjestettävällä virtuaalisella maisemakävelyllä. Virtuaalikävelyllä kohteet ja ne aikaansaaneet kylät saavat ansaitsemansa huomion kuvien, videoiden ja tarinoiden muodossa. Tule sinäkin mukaan kertomaan kohteestasi! Jokaiselle kohteelle on varattu esittelyaikaa 10-15 minuuttia.

  Tee näin:

  1. Ilmoita kohteesi mukaan 30.7. mennessä tästä.
  2. Kuvaa tai videoi kohteesi. ProAgria Oulu auttaa tarvittaessa materiaalin työstämisessä, (enintään 7 kohdetta ilmoittautumisjärjestyksessä).
  3. Esittele kohteesi virtuaalisella maisemakävelyllä 20.10.2021. Ilmoittautuminen virtuaaliseen maisemakävelyyn ja tiedot materiaalin toimitukseen ilmoitetaan myöhemmin.

  Lisätietoja