Villiyrttityöpaja
Muhos, 26.05.2017
klo 10 – 17 OSAO Muhoksen yksikkö
Villiyrteistä uutta potkua yrityksesi tarjoamiin ruokaelämyksiin!
Sisältö
- paikallisten villiyrttien hyödyntäminen
- käyttö eri ruokalajeissa
- yhdistäminen eri raaka-aineisiin
- reseptiikkaa
- monipuolisten ja elämyksellisten ateriakokonaisuuksien rakentaminen
- menukokonaisuuksien rakentaminen
- villiyrttien käyttö sesongin ulkopuolella
Työpajassa villiyrteistä valmistetaan ryhmissä eri annoksia, joita yhdessä maistellaan ja arvioidaan niiden soveltuvuutta omalle ruokalistalle. Villiyritit kerätään puhtaasta lähiluonnosta. Tule mukaan tutustumaan villiyrttien moninaisiin käyttömahdollisuuksiin raaka-aineina ja innostumaan niiden tarjoamasta uudesta makumaailmasta.
Kouluttajat
Jouni Toivanen ja Ruokamies Joonas Hämäläinen
Ilmoittaudu mukaan! Työpajaan mahtuu 20 henkilöä.
Hinta 119 € + alv 24% / hlö
Ilmoittautuminen on sitova.