Villiyrttityöpaja

Muhos, 26.05.2017

klo 10 – 17 OSAO Muhoksen yksikkö

Villiyrteistä uutta potkua yrityksesi tarjoamiin ruokaelämyksiin!

Sisältö

  • paikallisten villiyrttien hyödyntäminen
  • käyttö eri ruokalajeissa
  • yhdistäminen eri raaka-aineisiin
  • reseptiikkaa
  • monipuolisten ja elämyksellisten ateriakokonaisuuksien rakentaminen
  • menukokonaisuuksien rakentaminen
  • villiyrttien käyttö sesongin ulkopuolella

Työpajassa villiyrteistä valmistetaan ryhmissä eri annoksia, joita yhdessä maistellaan ja arvioidaan niiden soveltuvuutta omalle ruokalistalle. Villiyritit kerätään puhtaasta lähiluonnosta. Tule mukaan tutustumaan villiyrttien moninaisiin käyttömahdollisuuksiin raaka-aineina ja innostumaan niiden tarjoamasta uudesta makumaailmasta.

Kouluttajat

Jouni Toivanen ja Ruokamies Joonas Hämäläinen

 

Ilmoittaudu mukaan! Työpajaan mahtuu 20 henkilöä.

Hinta 119 € + alv 24% / hlö

Ilmoittautuminen on sitova.

 

 

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

 

Arja KeränenLue lisää

 

Elämyksiä omasta ruokakulttuurista. Lue lisää.