• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Vesistöt ja ympäristö yhdessä hyvään tilaan -infotilaisuus Pohjois-Pohjanmaan kunnille
 • Vesistöt ja ympäristö yhdessä hyvään tilaan -infotilaisuus Pohjois-Pohjanmaan kunnille (ETÄYHTEYS)

  02.04.2020

  Klo 12.30-16.00

  Skype tai muu vastaava etäyhteys, linkki lähetetään ilmoittautuneille

  Miten saamme Pohjois-Pohjanmaan vesistöt ja ympäristön yhdessä hyvään tilaan?

  Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hankkeen tekemän kyselyn perusteella valtaosassa Pohjois-Pohjanmaan kuntia ei ole tällä hetkellä riittävästi resursseja vastaamaan paikallisiin vesien- ja ympäristönhoidon tarpeisiin. Tähän resurssiniukkuuteen on saatavissa tukea kustannustehokkaan VYYHTI – verkoston toiminnan kautta. Koko Pohjois-Pohjanmaan alueella aktiivisesti toimiva ja tehokkaasti koordinoitu VYYHTI -verkosto tarjoaa kunnille tukea paikallisten kunnostustarpeiden edistämiseen, tietoa erilaisista kunnostustoiminnan rahoitusvaihtoehdoista sekä uusinta T&K -tietoa hyödynnettäväksi kunnan omassa toiminnassa. Lisätietoja VYYHTI -verkostosta voit lukea täältä. 

  Tervetuloa kuulemaan, mitä mahdollisuuksia osallistuminen VYYHTI -verkoston toimintaan tarjoaa kunnille tulevina vuosina sekä käytännön esimerkkejä Pohjois-Pohjanmaalla, Länsi-Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa vesistöjen hyväksi tehdystä yhteistyöstä. Nyt käynnistettävää keskustelua jatketaan viimeistään syksyllä 2020 järjestettävässä tilaisuudessa. Ole edelläkävijä ja tule mukaan jo nyt!

  Tutustu ohjelmaan täällä.

  Tilaisuus on maksuton ja järjestetään osana ympäristöministeriön rahoittamaa Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hanketta. Ilmoittautumiset 30.3.2020 mennessä tämän linkin kautta.