• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Vesistökunnostajan karttapalvelu: tietoa, toimintaa ja yhteistyötahoja
 • Vesistökunnostajan karttapalvelu: tietoa, toimintaa ja yhteistyötahoja

  09.10.2020

  Klo 13.00-14.30, etäyhteys (Microsoft Teams)

  Vesistökunnostuksia ja muita vesienhoitoa edistäviä toimenpiteitä toteuttaa valtakunnallisesti laaja ja monipuolinen toimijajoukko eri sektoreilla. Työtä vesien tilan parantamiseksi tehdään vuosittain paljon eri hankkeissa, erityisesti paikallisella tasolla, mutta tietoa ei ole aiemmin koottu yhteen ja näkyviin samalle kartalle. Vesistökunnostajan karttapalvelu tarjoaa kaikille alan toimijoille yhteisen paikan, johon tietoa voidaan tallentaa ja koota ja näin muodostaa kokonaiskuvaa kunnostustoiminnasta ja sen vaikuttavuudesta.

  Vesistökunnostajan karttapalvelu tarjoaa kaikille alan toimijoille koottua, kunnostusten suunnitteluun liittyvää tietoa sekä tietoa toteutetuista kunnostustoimenpiteistä. Karttapalveluun pystyy jokainen helposti tallentamaan itse toteuttamansa kunnostustoimenpiteet. Karttapalvelusta on saatavissa myös monipuolisesti yhteenvetotietoja, joita voidaan hyödyntää esimerkiksi rahoitusten haussa sekä erilaisiin raportointitarpeisiin.

  Tallennettujen toimenpiteiden kautta saa myös selville kunnostusten toteuttajat, joihin voi halutessaan ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja. Vesistökunnostajan karttapalvelu on valtakunnallinen ja sen kautta löytyy yhteistyötahoja eri puolilta maata. Näin karttapalvelu edistää myös alan toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

  Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen tilaisuuteen ja tutustumaan uuteen Vesistökunnostajan karttapalveluun! Maksuton tilaisuus järjestetään etäyhteydellä, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

  Linkki tapahtumaan 

  Katso tästä tilaisuuden tarkempi ohjelma (pdf).

  Lisätietoja:
  Maisema- ja ympäristöasiantuntija Maarit Satomaa, maarit.satomaa(at)maajakotitalousnaiset.fi, p. 040 566 7924

  Verkostoilla tehoa vesienhoitoon - lue lisää.