• proagriaoulu.fi » Pohjoinen ruoka ja matkailu » Verkostoyhteistyö
  • Pohjoinen ruoka ja matkailu -hankkeen verkostoyhteistyössä mukana olevat yritykset

    Verkostoyhteistyöhön ovat tervetulleita kaikki pohjoispohjalaisen ruokamatkailun kehittämisestä kiinnostuneet yritykset, yksityishenkilöt ja muut toimijat. Toimialasi voi olla mikä vain - erityisesti tuottajia ja elintarvikejalostajia kaivataan mukaan kaikille alueille. Ota yhteyttä hankehenkilöstöön tai mukana oleviin yrityksiin (listaus sivun alareunassa).

    Alueiden yritysryhmille järjestetään tapaamisia, joissa alueen verkostoyhteistyötä ja ruokamatkailua kehitetään yritysten tarpeista lähtien.  

    Verkostotapaamiset

    • tavoitteellinen kehittämispäivä yrittäjien yhteistyön edistämiseksi
    • pidetään jossakin verkoston yrityksessä
    • sisältö muotoutuu osallistuvien yritysten tarpeiden perusteella
    • tapaamisten kesto on noin 4 tuntia
    • tapaamisissa käsitellyt yrityskohtaiset asiat ovat luottamuksellisia

    Verkostomaksu

    • 124 € (sis alv) /vuosi - yrityksen liikevaihto alle 10 000 € / vuosi
    • 310 € (sis alv) / vuosi - yrityksen liikevaihto yli 10 000 € / vuosi

    Verkostomaksu sisältää hankkeen tiedotussähköpostilistalle kuulumisen, yrityksen nimen ja nettisivulinkin hankesivuille. Lisäksi maksuun sisältyy vuonna 2018 kaikki alueilla järjestettävät valmennukset ja tapahtumat. Hankkeeseen sitoutumattomille hinta on 50 € + alv 24% / hlö / valmennus.

    Valmennus- ja tapahtumateemoja:

    • Brändin rakentaminen ja palveluketjut
    • Tuotekortti tuotteen ja palvelun laatutae  
    • Omavalvonta kuntoon
    • Ravintolat ja tuottajat - sopimusyhteistyö
    • Pohjoiset arktiset maut -menu Oulun ravintoloissa syyskuussa 2018

    Valmennusten sisällöt ja ajankohdat löydät Koulutukset ja tapahtumat -sivuilta.

     

    Ruokamatkailuyhteistyöhön vuonna 2018 sitoutuneet yritykset alueilla:

    Lakeus

    Kasvis-Tyrnävä

    Majatalo Sippa

    Anja Prokkola, pitopalvelu

    Pohjolan Luomuhunaja

    Liisanlinna

    Yritystoimintaa suunnitteleva yksityishenkilö

     

    Utajärvi, Ruokalaakso

    Merilän Kartano

    Rokuan Lomahuvilat

    Utajärven Pappila

    Vuoton Joutsen

    Rokua Health&Spa

    Vaalan Juustola

    Matkailutila Wanha Tylli

     

    Oulu, Pudasjärvi

    Hotelli Iso-Syöte

    Hotelli Lasaretti ja Ravintola Virta

    Ravintola Hugo

    Ravintola Puistola

    Ruokamies Joonas Hämäläinen

     

    Hailuoto

    Hailuodon Panimo

    Kujalan tila 

    Pöllän Mökkimajoitus

    Rantasuomelan Lammas

    Ravintola Luoto

     

     

     

     

      

    Vuonna 2017 Pohjoiset arktiset maut -tapahtuma järjestettiin 1.9. Utajärven Rokualla.

    Teemana: Makuaarteita Ruokalaaksosta!

    Tapahtumaa toteutettiin yhteistyössä Ruokalaakson yritysryhmän kanssa.


    Lisätietoa
    Yritysten kokemia hyötyjä verkostoyhteistyöstä:

    "Uusien kontaktien kautta on löytynyt uusia markkinoita."

    "Vertaistoimijan näkemys omasta tuotteesta/palvelusta antaa uusia kehittämisnäkökulmia."

    "Omien mahdollisuuksien löytäminen ja tuotteen/palvelun hiominen yhteisten tuotteiden palvelukokonaisuudeksi."

    " Eri elinkaaren vaiheessa olevien yritysten vuorovaikutus ja toisilta oppiminen avartaa."