Koulutuksiin osallistuvat saavat pääsyn Ruokaketju näkyväksi -Facebook-ryhmään. Ryhmässä voi turvallisesti harjoitella sisällöntuotantoa yhdessä muiden kanssa. Jäsenille on tarjolla jatkuva kouluttajien ja vertaisten tuki.
Vastuullinen elintarvikejalostusketju
02.03.2022
klo 10-12 (Teams)
Mitä on vastuullisuus elintarvikeketjussa? Kuinka omavalvonta tukee vastuullista toimintaa ja toimii yrittäjän apuna? Tule kuulemaan vastuullisuuden eri ulottuvuuksista elintarvikkeiden tuotannossa.
Ohjelma
Vastuullisuuden eri ulottuvuudet, Nina Patrikka / Oamk
Omavalvonnan lakisääteiset ilmoitukset, Essi Keränen / ProAgria Oulu
Yrityspuheenvuoro, Seija Raudaskoski / Raudaskosken maatila
Verkkoluento on osa koulutuskokonaisuutta Vastuullisen yrityksen brändi vahvaksi. Koulutuspaketin kokonaishinta on 100 € (+ alv 24 %)
Vastuullisen yrityksen brändi vahvaksi
Brändi on mielikuva, jonka asiakas saa sinusta, yrityksestäsi tai toimialasta. Sopivista rakennuspalikoista rakennettu brändi voi lisätä kassavirtaa ja vahvistaa kuluttajien positiivista käsitystä alkutuotannosta.
Tule oppimaan, mistä perushyvä brändi rakentuu, miten lakisääteiset vaatimukset ja omavalvonta tukevat vastuullisen brändin rakentamista ja miten vastuullisesta brändistä voi kertoa pakkausmerkinnöillä ja pakkauksen ulkoasulla.
Koulutuspaketti koostuu verkkoluennoista ja käytännönläheisestä työpajasta, jossa osallistujat saavat kädestä pitäen opastusta omien tuotepakkaustensa pakkausmerkintöihin. Työpajoja järjestetään kolmena ajankohtana, ilmoittaudu yhteen työpajaan.
Koulutuspakettiin sisältyy:
- Verkkoluento (2.3. klo 10–12): Vastuullinen elintarvikejalostusketju
- Verkkoluento (tallenne): Brändityö
- Yrityksen digiviestintäsuunnitelma ja työpaja (ajankohta tarkentuu).
- Luento ja työpaja (valitse itsellesi sopiva ajankohta): Pakkausmerkinnät ja luomu
- Oulu, 22.3. klo 10–16
- Oulun eteläinen, 24.3. klo 10–16
- Koillismaa, 31.3. klo 10–16
Lisätietoja: Taru Koskinen, taru.koskinen@maajakotitalousnaiset.fi, puh. 041 731 0368