• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Tulevaisuuden ruoka
  • Tulevaisuuden ruoka

    Oulu, 18.11.2022

    klo 8.30-12.00 Lasaretti, Linna kabinetti, Kasarmintie 13b

    Tervetuloa keskustelemaan tulevaisuuden ruoasta!

    Tule mukaan jakamaan odotuksia ja pohtimaan yhdessä tulevaisuuden näkymiä ruoantuotannon suhteen ja kuulemaan solumaatalouden mahdollisuuksista! Tulevaisuuden ruokatyöpajatyöskentelyyn meitä johdattavat VTT:n Anu Seisto ja Anneli Ritala.

    Kohderyhmänä ovat ruoka-alan kehittäjät ja toimijat.

    Ilmoittaudu mukaan tästä

    Ohjelma

    8:30 Aamukahvit

    8:55 Piia Rantala-Korhonen, Oulu2026, Tervetuloa & avaus

    9:00 Bodo Steiner, Helsingin yliopisto, EIT-Food Grand challenge: Increasing consumer trust and support for the food supply chain and for food companies
                             
    9:15 Hanna-Maija Karikallio, Luonnonvarakeskus (LUKE), Ruokavisio 2040 ja ruoan tuotannon tulevaisuus Oulun seudulla
                           
    9:30 Anneli Ritala, VTT, Solumaatalouden mahdollisuudet tulevaisuuden ruuantuotannossa

    9:45 Keskustelu, Fasilitaattori Anu Seisto, VTT

    10:10 Anneli Ritala, VTT, Tervetuloa työpajaosuuteen & Solumaatalous video

    10:15 Anu Seisto, VTT, Työpajat teemoilla tulevaisuuden osaamistarve, tulevaisuuden tietotarve, elinkeinoelämän tulevaisuus
           
    11:15-11:45 Ryhmätöiden yhteenveto

    Ohjelmamuutokset mahdollisia.

    Lisätiedot: Niina Keränen, puh. 0400 163 987, niina.m.keranen@oulu2026.eu,  Arctic Food Lab -verkosto

    Maistuvaa meiltä ja muualta – lue lisää.