Tulevaisuuden ruoka
Oulu, 18.11.2022
klo 8.30-12.00 Lasaretti, Linna kabinetti, Kasarmintie 13b
Tervetuloa keskustelemaan tulevaisuuden ruoasta!
Tule mukaan jakamaan odotuksia ja pohtimaan yhdessä tulevaisuuden näkymiä ruoantuotannon suhteen ja kuulemaan solumaatalouden mahdollisuuksista! Tulevaisuuden ruokatyöpajatyöskentelyyn meitä johdattavat VTT:n Anu Seisto ja Anneli Ritala.
Kohderyhmänä ovat ruoka-alan kehittäjät ja toimijat.
Ilmoittaudu mukaan tästä
Ohjelma
8:30 Aamukahvit
8:55 Piia Rantala-Korhonen, Oulu2026, Tervetuloa & avaus
9:00 Bodo Steiner, Helsingin yliopisto, EIT-Food Grand challenge: Increasing consumer trust and support for the food supply chain and for food companies
9:15 Hanna-Maija Karikallio, Luonnonvarakeskus (LUKE), Ruokavisio 2040 ja ruoan tuotannon tulevaisuus Oulun seudulla
9:30 Anneli Ritala, VTT, Solumaatalouden mahdollisuudet tulevaisuuden ruuantuotannossa
9:45 Keskustelu, Fasilitaattori Anu Seisto, VTT
10:10 Anneli Ritala, VTT, Tervetuloa työpajaosuuteen & Solumaatalous video
10:15 Anu Seisto, VTT, Työpajat teemoilla tulevaisuuden osaamistarve, tulevaisuuden tietotarve, elinkeinoelämän tulevaisuus
11:15-11:45 Ryhmätöiden yhteenveto
Ohjelmamuutokset mahdollisia.
Lisätiedot: Niina Keränen, puh. 0400 163 987, niina.m.keranen@oulu2026.eu, Arctic Food Lab -verkosto