• proagriaoulu.fi » Hankkeet » Tästä selvitään
 • Tästä selvitään!

  Hankkeessa tuetaan yksinyrittäjiä, mikroyrityksiä sekä muita pieniä yrityksiä haastavassa poikkeustilanteessa. Asiantuntijamme pyrkivät yhdessä yrittäjän kanssa löytämään ratkaisuja liiketoiminnan jatkamiselle.

  Hankkeen ensisijaisena tavoitteena on mahdollistaa yritysten ja yrittäjien selviytyminen kriisistä - keskeisin tavoiteltava tulos on yritystoiminnan jatkuminen.

  Kaikki yritykset eivät välttämättä selviä kriisistä, jolloin tärkeää olisi tukea yrittäjää yrityksen takana, jotta hän tai he selviäisivät työkykyisinä ja näkisivät esimerkiksi uusia liikeideoita tai uramahdollisuuksia tulevaisuudessaan.

  Hanke järjestää webinaareja eri aihepiireistä, yrittäjäklinikoita sekä vertaistapaamisia. Keskiviikon kuulumisissa käydään yhdessä läpi mm. saatavilla olevia tukimuotoja, kausityövoiman saatavuutta, varautumissuunnitelman tekoa, työssäjaksamista ja johtamistaitoja.

  Yrittäjillä on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta asiantuntijalta. Ohjausta voi saada yrityksensä tai oman tilanteensa läpi käymiseen sekä tarvittavien jatkotoimien kartoittamiseen. Ohjaus on yrittäjälle veloituksetonta. Ryhmien lopullinen ohjelma, kokoonpano ja yksittäisen ryhmän tapaamisten lukumäärä muotoutuu yrittäjien tarpeiden mukaisesti.

   

   

  Hankefaktat

  Aikataulu

  15.5.2020-31.12.2020

  Toiminta-alue

  Pohjois-Pohjanmaa

  Hallinnoija ja toteuttaja

  ProAgria Oulu, Oulun maa- ja kotitalousnaiset

  Rahoittaja

  Euroopan sosiaalirahasto (ESR) – Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

  Lisätietoja