• proagriaoulu.fi » Tästä selvitään
 • Tästä selvitään!

  Hankkeen ensisijaisena tavoitteena on tukea yrityksiä ja yrittäjiä koronakriisistä selviytymisessä. Keskeisin tavoite on yritystoiminnan jatkuminen. Kaikki yritykset eivät silti välttämättä selviä kriisistä - tässäkin tapauksessa tuemme yrittäjää yrityksen takana. Etsitään yhdessä uusia liikeideoita tai uramahdollisuuksia! Asiantuntijoihin voi ja kannattaa ottaa yhteyttä matalla kynnyksellä. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

  Hanke järjestää webinaareja eri aihepiireistä, yrittäjäklinikoita sekä vertaistapaamisia. Ajankohtaiset koulutukset löytyvät täältä.

  Henkilökohtaista tukea ja vertaisryhmiä

  Yrittäjillä on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta asiantuntijalta. Ohjausta voi saada yrityksensä tai oman tilanteen läpikäymiseen sekä tarvittavien jatkotoimien kartoittamiseen. Ohjaus on yrittäjälle veloituksetonta.

  Vertaisryhmien toiminta perustuu vertaisuuteen ja luottamukseen. Ryhmiä perustetaan yrittäjien tarpeista lähtien, mm. seuraavista aiheista:

  • tukea ja sparrausta päivittäiseen johtamiseen
  • apua varautumissuunnitteluun ja riskien hallintaan
  • fyysiseen ja psyykkiseen jaksamiseen työssä.

  Ryhmien lopullinen ohjelma, kokoonpano ja tapaamisten lukumäärä muotoutuu yrittäjien tarpeiden mukaisesti. Lisätietoja sekä henkilökohtaisesta ohjauksesta että alkavista vertaisryhmistä voi kysellä Minna Paakkolalta joko sähköpostitse minna.paakkola@proagria.fi tai puhelimitse numerosta 043 827 2996.

  Älä jää asiasi kanssa yksin – Tästä selvitään, yhdessä.

   

   

  Hankefaktat

  Aikataulu

  15.5.2020-31.12.2020

  Toiminta-alue

  Pohjois-Pohjanmaa

  Hallinnoija ja toteuttaja

  ProAgria Oulu, Oulun maa- ja kotitalousnaiset

  Rahoittaja

  Euroopan sosiaalirahasto (ESR) – Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

  Lisätietoja