• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Suuri valtakunnallinen Kekrijuhla Seinäjoella
 • Retki suureen valtakunnalliseen kekrijuhlaan

  14.10.2021-16.10.2021

  Suuntaamme syksyllä valtakunnallisiin Maa- ja kotitalousnaisten järjestön Kekrijuhliin. Lähde mukaan Oulun Maa- ja kotitalousnaisten järjestämälle matkalle Etelä-Pohjanmaalle Ruokaprovinssiin.

  Ohjelma

  To 14.10. klo 9.30 lähtö Oulun linja-autoasemalta
  Matka jatkuu yhteiskuljetuksella Limingan, Ylivieskan ja Oulaisten kautta kohti Kokkolaa. Myös reitin varrelta voi nousta kyytiin, kun ilmoitat kyytiinnousupaikkasi ilmoittautumisen yhteydessä.

  Nautimme lounaan Kokkolassa merenrannalla nuorisokeskus Villa Elbassa. Ruokailun jälkeen piipahdamme vanhassa kaupungissa, jossa voi tutustua historialliseen Roosin taloon ja sen yhteydessä toimivaan museokauppaan tai tehdä lyhyen kävelyretken kulttuurimiljöössä. Kokkolasta jatkamme matkaa kohti Seinäjokea, jossa majoitumme Sokos Hotel Lakeuteen. Torstaiksi ja perjantaiksi Keski- ja Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaiset ovat järjestäneet Seinäjoelle mielenkiintoista ohjelmaa.

  Klo 17.30 Saapuminen Seinäjoelle ja majoittuminen

  Klo 19.00 Illallinen keskipohjalaisten iltamien merkeissä ravintola Matadorissa

  Pe 15.10. Kokouskeskus Frami

  Klo 9.30 Tilaisuuden avaus. Maa- ja kotitalousnaisten Keskus esittäytyy. ProAgria Keski- ja Etelä-Pohjanmaan johtajien tervehdykset.

  Klo 11.30 Näin tuotetaan hyvää pihviä / Atrian kehityspäällikkö ja emolehmätilallinen Susanna Vehkaoja

  Klo 12.15 lounas

  Klo 13 – 15 Ruokaprovinssi ja virtuaalisia yritysvierailuja.  Kekrin sanomaa, Rentoutumista, järjestötuotteita, suurarvonnan esittelyä ja kahvittelua.

  Klo 15.00 Valtava Kekri-kulkue lähtee kohti keskustaa, matka n. 1,5 km, toivomme kaikkien osallistuvan kulkueeseen. Kulkue vie kokouspaikalta hotellin pihaan. Kaikkea jännää saattaa sattua välillä!

  Klo 18.00 Pääjuhla Kalevan navetalla

  Juhlapuhujana Paula Risikko. Lähiruokaillallinen Äärellä-ravintolan tapaan, joka huipentuu moniaistilliseen kahvihetkeen. Elävää musiikkia ja suurarvonta.

  Ilta päättyy n. klo 23.00.

  La 16.10. Aamiainen, jonka jälkeen kotimatka alkaa klo 10

  Paluumatkalla suuntaamme ensin Lapualle Vanhan Paukun tehdas- ja kulttuurimiljööseen, jossa vierailemme Lapuan kankurien näyttävässä tehtaanmyymälässä ja voimme tehdä ostoksia. Jatkamme matkaa tutustumaan upeaan Kaustisen Kansantaiteenkeskukseen, missä tarjoillaan myös lounas. Palaamme Ouluun noin klo 17.

  Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.9.2021 mennessä:

  puh. 08 316 8611 tai anne.kipina@proagria.fi

  Suoraan Seinäjoelle tulevat, jotka eivät osallistu alueidensa retkiin ja kuljetuksiin, voivat ilmoittautua Ruokaprovinssi -ohjelmaan tästä: ilmoittaudu tästä

  Tervetuloa mukaan!

  Video - Tervetuloa visiitille Ruokaprovinssiin!

  Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliotoivomukset
  16.9.2021 mennessä ProAgria Ouluun
  puh. 08 316 8611 tai anne.kipina@proagria.fi


  Retken hinta

  Hinta (20-30 osallistujaa):
  399 € (alv. 0 %)
  494,76 € (sis. alv. 24 %)

  Hinta (yli 30 osallistujaa):
  360 € (alv. 0 %)
  446,40 € (sis. alv. 24 %)

  Matka järjestetään, kun osallistujia väh. 20 hlöä.

  Hintaan sisältyy:

  Matkan hinta sisältää ohjelman, linja-autokuljetuksen, kahden yön hotellimajoituksen aamiaisella jaetussa kahden hengen huoneessa, 2 illallista, 3 lounasta, päiväkahvin perjantaina Seinäjoella.