• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Somestrategiapäivä
 • Somestrategiapäivä (siirtyy syksylle)

  Oulu, 01.09.2022

  paikka ja aika tarkentuu

  Huom. tapahtuma siirtyy syksyyn 2022

  Oletko miettinyt jo monta vuotta, että pitäisi näkyä enemmän somessa? Haluaisitko kertoa kotimaisen ruoantuotannon arjesta, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Ota tietokone mukaan ja tule luomaan yrityksellesi somestrategia. Saat myös rutkasti vinkkejä suunnitelmalliseen ja tuloksekkaaseen somettamiseen. Päivään vauhtia ja positiivista nostetta tuo huikean somesuosion saavuttanut Salaojamestarit!

  Ohjelma (päivittyy)

  klo 10 Tervetuloa! Kotimainen ruoantuotanto somessa: miltä näytämme nyt ja miltä haluamme tulevaisuudessa näyttää, viestintäkoordinaattori Minna-Marika Kumpulainen, ProAgria Oulu

  10.30 Suosituimmat somekanavat ja sisältötyypit 2022, viestinnän lehtori Nina Patrikka, Oulun ammattikorkeakoulu

  11.00 Lounas (omakustanne)

  11.50 Pienellä budjetilla huikeaan somesuosioon: Salaojamestarit Oy

  12.15 Yrityksen viestintästrategian työstäminen

  14.00 Kahvit

  14.15 Strategiatehtävän purku

  14.50 Mistä syvällisempää osaamista yritysviestintään, tulevat koulutukset, projektipäällikkö Taru Koskinen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

   

  Koulutuspäivän hinta on 40 € + alv 24 %, sisältää kahvit ja materiaalit. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu mukaan alla.

   

  Päivän järjestää Ruokaketju näkyväksi -hanke. Hanke järjestää viestinnän pienryhmiä maaseudun yrityksille eri aiheailueista sekä tarpeen mukaan. Voit tutustua hankkeeseen tästä.

   
  Osallistun 21.4. koulutukseen