Sähköistä taloushallintoa maaseudun yrityksille ja maatilaosakeyhtiöille

29.08.2016

ProAgria Oulu on ottanut kesän aikana käyttöön taloushallinnon ohjelmiston, joka tarjoaa tilitoimistopalveluja käyttäville maaseudun yrityksille ja maatilaosakeyhtiöille mahdollisuuden täysin sähköiseen taloushallintoon.

"Sähköinen taloushallinto tarkoittaa entistä ajantasaisempaa ja helppokäyttöisempää palvelua asiakkaillemme", palvelupäällikkö Mervi Koukka sanoo.

Etuja ovat muun muassa sähköinen laskutus ja kuititon kirjanpito. Yrittäjä pääsee kirjanpitoon ajasta ja paikasta riippumatta. Myös yhteistyö tilitoimiston kanssa on entistä helpompaa ja joustavampaa.

Uuden ohjelmiston käyttöönotto jatkuu vaiheittain syksyn aikana.

"Olemme yhteydessä asiakkaisiimme alkusyksyn aikana ja haemme yhdessä kunkin yrityksen tarpeisiin sopivimman taloushallinnon palvelukokonaisuuden", Mervi Koukka kertoo.

Maaseutuyritysten toimintaympäristön tuntevan ProAgrian tilipalveluja ovat kirjanpito ja tilipäätös, verot, palkanlaskenta ja laskutus, talouden suunnittelu ja budjetointi sekä tulosten analysointi ja kehittämistoimet talouden parantamiseksi. Talouden tunnusluvut auttavat näkemään yrityksen kehityskohteet.

Lisätietoa:

ProAgria Oulu
myyntijohtaja,
palvelupäällikkö
Mervi Koukka
puh. 0456578701
mervi.koukka@proagria.fi