• proagriaoulu.fi » Yhteystiedot » Saana Tanskanen-Niemi

  Saana Tanskanen-Niemi


  ProAgria Oulu, Nivalan toimisto, Pajatie 5, 85500 Nivala
  saana.tanskanen-niemi@proagria.fi
  045 6578 704
  talouden ja johtamisen asiantuntija, projektipäällikkö, Nivala ja lähikunnat

  Toimin talousasiantuntijana pääasiassa Nivalassa ja lähikunnissa. Tehtäviini kuuluvat muun muassa henkilöstöjohtamisen (HR) palvelut, maatilan johtamisosaamisen kehittäminen, Lean-menetelmien käyttöönotto, EU-tukihaut sekä MVL:n mukaiset verokirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja budjetoinnit.

  Olen kiinnostunut erityisesti maatilojen henkilöstöjohtamisen, talousjohtamisen ja kannattavuuden parantamisesta. Minulla on paljon käytännön osaamista maidontuotannosta. Tuotannon, talouden ja johtamisen yhdistäminen kuuluvat vahvuuksiini. Parasta työssäni on toimia kehittämishaluisten yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa tiiminä.

  Olen aktiivisesti mukana myös erilaisissa alueellisissa ja valtakunnallisissa kehittämishankkeissa. Tällä hetkellä toimin projektipäällikkönä ProLiideri-hankkeessa. ProLiiderissä keskitymme yhdessä pohjois-pohjalaisten lihanauta-, urakointi- ja perunantuotantoyritysten kanssa parantamaan yrittäjien johtamisosaamista, yritystoiminnan kannattavuutta sekä päätöksentekoa vastuullisen yritystoiminnan näkökulmasta.

  Blogit

  17.9.2020 Kasvu ja kehitys saavutetaan hyvän tiimihengen avulla
  25.5.2020 Vastuullinen johtaminen parantaa yrityksen kannattavuutta