• proagriaoulu.fi » Yhteystiedot » Saana Tanskanen-Niemi
 • Saana Tanskanen-Niemi


  ProAgria Oulu, Nivalan toimisto, Pajatie 5, 85500 Nivala
  saana.tanskanen-niemi@proagria.fi
  045 6578 704
  projektipäällikkö, talousasiantuntija, Nivala ja lähikunnat

  - ProLiideri
  - Lean ja muut johtamispalvelut
  - maatilan kirjanpito ja verotus
  - maksuvalmius- ja kannattavuuslaskelmat
  - EU-tukineuvonta
  - Neuvo 2020: Tuotantoeläimet

  "Toimin talousasiantuntijana Nivalan ympäristössä. Tehtäviini kuuluvat muun muassa MVL:n mukaiset verokirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä budjetoinnit ja tukihaut. Olen perehtynyt myös maatilojen johtamisosaaminen kehittämiseen.

  Olen kiinnostunut erityisesti maatilojen talousjohtamisen ja kannattavuuden parantamisesta. Minulla on paljon käytännön osaamista myös maidontuotannosta. Tuotannon ja talouden yhdistäminen kuuluvat vahvuuksiini. Parasta työssäni on toimia kehittämishaluisten yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa tiiminä.

  Toimin projektipäällikkönä ProLiideri-hankkeessa, jossa keskitymme yhdessä pohjoispohjalaisten lihanauta-, urakointi- ja perunantuotantoyritysten kanssa parantamaan johtamisosaamista ja päätöksentekoa vastuullisen yritystoiminnan näkökulmasta sekä samalla yritysten kannattavuutta. Tällä hetkellä keskitymme erityisesti henkilöstöjohtamiseen ja vastuulliseen päätöksentekoon. Olen myös toiminut projektityöntekijänä MaitoLiideri-hankkeessa, jossa kehitettiin maitotilojen kanssa vastaavia johtamistaitoja."