Ilmoittaudu mukaan tämän sivun lomakkeella, omalle maitotila-asiantuntijallesi tai meille pienryhmien vetäjille.
Eteläinen alue:
Pohjoinen alue:
Tule pienryhmään pohtimaan yhdessä, miten karjan ruokinta pidetään tasapainossa ja hallinnassa eri tilanteissa.
Pienryhmä tarjoaa oivalluksia ja erilaisia käytäntöjä karjasi tuottavuuden parantamiseen ja ruokintaan. Vertailemme ruokinnan tunnuslukuja osallistujien kesken ruokinta-asiantuntijan johdolla ja navettahavaintokierroksella. Tapaamiset antavat myös iloa ja valoa karjanhoitotyöhön.
Lehmien ruokinta ja olot pikku askelin oikeaan suuntaanLue lisää
1. päivä: Tuloksista liikkeelle
Kausiraporttien kertomaa – miten karja on lypsänyt ja syönyt?
2. päivä: Päivä pötsissä
Ruokintafysiologia – mistä urea tulee ja mitä se kertoo?
3. päivä: Menikö ruokinta läskiksi?
Toteutuneen ruokinnan vertailu – muuntuiko rehu maidoksi vai läskiksi?
4. päivä: Mitä säilörehuanalyysi kertoo?
Säilörehuanalyysin tulkintaa – mitä luvut kertovat tilan rehuntuotannosta?
5. Tunnista ruokinnan esteet
Lehmähavaintopäivä
6. Karjan nuorison ruokinta
Katse vasikoiden ja hiehojen ruokintaan
Hinta: 130 euroa/yritys/päivä + alv 24 %. Ryhmän koko seitsemän yritystä.
Ilmoittaudu mukaan tämän sivun lomakkeella, omalle maitotila-asiantuntijallesi tai meille pienryhmien vetäjille.
Eteläinen alue:
Pohjoinen alue:
Yrittäjät pitävät pienryhmiä hyödyllisinä.
”Lukuja vertaillaan tilojen kesken ja jaetaan teorian tueksi hyviä käytäntöjä, jotta päästään yhä parempiin tuloksiin.”
”Jaetaan käytännön osaamisia ja onnistumisia. Luvut ovat vertailukelpoisia, sillä ne on laskettu Päivälaskelmassa ja Kausiraportissa kaikille samalla tavalla.”
Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 Oulu
puh. 045 6578 715