• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen?
  • Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen?

    16.03.2022

    klo 10-11.30, Teams-etäyhteys

    Tervetuloa mukaan kansainvälisyyskeskiviikkojen ensimmäiseen etätilaisuuteen! Tilaisuudessa kuullaan uusimmista ruokatrendeistä maailmalla. Tapahtuma on maksuton.

    Ohjelma

    Klo 10.00 Tervetuloa

    Klo 10.05 Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo

    • Tulevat ruokatrendit 2022-2025
    • Mitä ruoka- ja elintarvikesektorilla on odotettavissa Suomeen lähivuosina
    • Kilpailutilanteen kehitys; markkinamahdollisuudet suomalaisille elintarvikevalmistajille
    • Osaamistarpeiden kehitys; mitä tietotaidon ja tuotekehityksen valmiuksia yrityksiltä tarvitaan tulevaisuudessa
    • Katsaus uusimpiin tuotelanseerauksiin; tuotenäytteitä ja tuotekuvia

    Klo 11.05 Kysy & Vastaa -osio

    Klo 11.30 Tilaisuus päättyy

    Saat Teams-linkin ilmoittautumalla tästä

    Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.

    Lisätiedot: Kaisa Myllykangas p. 0400 399 865, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi 

    Tilaisuuden järjestää: ProAgria Oulun/Oulun Maa- ja kotitalousnaisten AKKE-hanke, Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskuksen Fresh and Local Food – Competitive advantages in Rural Areas-hanke ja Oulun ammattikorkeakoulun Ruokajälki - Pohjois-Pohjanmaan elintarvikeketjujen jäljitettävyyden ja ruokaturvallisuuden kehittäminen -hanke.