Ruokaklusterit – verkostojen mahdollisuudet Euroopassa
04.05.2022
klo 10-11.30, Teams-etäyhteys
Tervetuloa KV-keskiviikkojen kolmanteen webinaariin, jossa pureudutaan ruokaklustereihin – mitä ruokaklusterit ovat ja millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat?
Euroopassa toimii monta elintarvikeklusteria, jotka auttavat elintarvikeyrityksiä kehittymään eri tavoin. Tule kuuntelemaan Flanders’ Food:in esimerkki ruokaklusterin toiminnasta. Flanders’ Food on noin 300 jäsenen keskittymä, joka mm. tarjoaa elintarvikeyrityksille tukea kehittymiseen. Viexpo/Nordic Hub kertoo muutaman esimerkin toimivista elintarvikealanklustereista sekä klusteriajattelun hyödyistä laajemmin. Keskustellaan lopuksi alueemme potentiaalista.
Ohjelma
Klo 10.00 Tervetuloa, Arctic Food Lab -ruokaverkoston lyhyt esittely, Saija Tikkanen, Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Marja-Liisa Järvelä, ProAgria Oulu
Klo 10.10 Eurooppalainen ruokaklusteri case-esimerkki: Flanders food, Inge Arents, Managing director
Klo 10.40 Keskustelua
Klo 10.50 Euroopan ruokaklusterit ja ruokaklustereiden hyöty elintarvikeyrityksille, Viexpo/Nordic Hub, Kåre Björkstrand, Senior Advisor
Klo 11.20 Keskustelua
Klo 11.30 Tilaisuus päättyy
Saat Teams-linkin ilmoittautumalla tästä
Tapahtuma on maksuton. Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.
Lisätiedot: Kaisa Myllykangas p. 0400 399 865, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi
Tilaisuuden järjestää ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/AKKE-hanke yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan liitto/Kanves-hankkeen kanssa.