Ruokaa mereltä merelle
Ruokaa mereltä merelle (Mat från Hav till Hav) -hankkeen tavoitteena on verkostoida Pohjois-Suomen, Pohjois-Norjan ja Pohjois-Ruotsin elintarvikkeita tuottavia yrityksiä ja lisätä yritysasiantuntijoiden yhteistyötä. Elintarvikealan kannattavuus ja työllisyys on hankkeen keskeinen päämäärä.
Ruoka mereltä -merelle hanke pyrkii helpottamaan uusien taitojen, tuotteiden ja markkinoiden sekä uusien verkostojen ja liikekumppanien kehittymistä hankealueilla. Hankkeen aikana seurataan ja vertaillaan uusia ideoita, joita välitetään hankkeeseen osallistuville yrityksille.
Kohderyhmänä ovat pienet ruoka- ja elintarvikealan yritykset, joille on tarjolla opintomatkoja ja työpajoja.
Hanketta toteuttavat yhteistyössä Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB, ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset ja Bioforsk Nor Holt.