Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta
Oulu, 28.03.2019
Klo 12.30 – 16.00, Hotelli Lasaretti, Rossi-kabinetti (Lasaretinsaaren C-talossa), Kasarmintie 13b, Oulu
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Ouluun 28.3.2019!
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.
Ohjelma
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
- Päivi Töyli (lähiruoka), Minna Nurro (luomu) ja Juha Rutanen (luonnontuotteet), Ruokasektorin koordinaatiohanke
- MiniEines-hanke
- Oulun Seudun BiotalousLeader: Luomukeruutuotteet ja -alueet
- LuoTu kasvuun
- Ruokariihi
- Ruokahankkeiden kuulumisia Koillismaalta
- Labrobot-hanke
More than Honey – Muutakin kuin hunajaa
Anneli Salonen, Suomen Mehiläishoitajain Liitto ry
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke
Saara Lönnroth ja Kaisa Kukkonen
Miten tästä jatkamme?
Ilmoittautuminen 20.3.2019 mennessä tämän linkin kautta: Ilmoittautuminen
Lisätietoja:
Ruoka-ala kasvuun: tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta -tilaisuudet
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Soila Hiltunen, ProAgria Oulu ry / Maa- ja kotitalousnaiset, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 182 584