Viestinnän koulutukset maaseudun yrityksille

Hankkeessa on mahdollista järjestää koulutuksia kysynnän ja tarpeen mukaan eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata. Koulutukset toteutetaan pienryhmissä, jotta kaikille osallistujille voidaan taata yksilöllinen ohjaus. Voit osallistua joko yksittäisiin koulutuksiin tai ostaa yhdestä aihepiiristä kokonaisen koulutuspaketin. Tällä hetkellä koulutuksia järjestetään seuraavista aiheista:

Vastuullisen yrityksen brändi

Opit brändin perusteet teoriassa ja käytännössä. Kokonaisuuden suoritettuasi omaat hyvät perustaidot siitä, mitkä tekijät on oltava hyvin hoidettuna, jotta yrityksen ja koko toimialan vastuullista imagoa voidaan rakentaa.

Lue lisää...

Markkinoi verkostossa

Opit kertomaan omasta yrityksestä eri tilanteissa ja eri välinein. Saat lisää rohkeutta omaan viestintään, opit pitämään pään kylmänä erilaissa vuorovaikutustilanteissa ja saat varmuutta verkostoissa toimimiseen.

Lue lisää...

Viestit eri välinein

Opit käyttämään erilaisia somekanavia (Facebook & Instagram, TikTok jne.) ja hallitset niihin tarvittavat laitteet ja sovellukset. Opit tekemään oman yrityksesi näköistä viestintää somessa.

Lue lisää...

 

 

 

Pysy kärryillä!

Hankkeen ajankohtaiset tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Hankkeen ajankohtaisista asioista tiedotetaan myös ProAgria Oulun Facebookissa ja Instagramissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Taru KoskinenLue lisää

taru.koskinen@maajakotitalousnaiset.fi
041 731 0368