• proagriaoulu.fi » ProLiideri » Tiimi » Yhteistyökumppanit
 • Yhteistyökumppanit

   

  Janne Tapio, Osuuskauppa Arinan marketkaupan valikoimapäällikkö, toimenkuvana mm.

  • vastaa alueellisten tuotteiden valikoimista Arinan myymälöissä eli käy valikoimaneuvotteluita alueen tavarantoimittajien kanssa
  • yhteyshenkilönä Arinan myymälöiden (Prismat, S-marketit, Salet, ABC:t) ja S-ryhmän ketjuohjauksen välillä valikoimahallintaan liittyvissä asioissa
  • yhteyshenkilönä Arinan myymälöiden (Prismat, S-marketit, Salet, ABC:t) ja tavarantoimittajien välillä valikoimahallintaan liittyvissä asioissa
  • yhteyshenkilönä asiakkaidemme myymälöille lähettämien valikoimahallintaan liittyvien palautteiden/toiveiden vastaamisessa/toteuttamisessa
  • yhteyshenkilönä Arinan osalta valikoimahallintaan liittyvissä asioissa mm. eri viranomaisille, hankkeille, järjestöille, kouluille ja muille tahoille.

  Työssä parasta on ihmisten auttaminen, eli vastata ja hankkia vastauksia ja tehdä päätöksiä eri tahoille mitä moninaisimmista marketkauppaan liittyvistä asioista.

  Mielenkiintoista on tämä ala kokonaisuudessaan, näköalapaikalta näkökulmia on paljon ja toiminta on hektistä, joka päivä tulee uusia asioita eteen tiedotettavaksi, selvitettäväksi, jalostettavaksi, suunniteltavaksi, toteutettavaksi, analysoitavaksi jne.

  Yhteistyö ProLiideri-hankkeen kanssa on antanut jälleen uutta näkökulmaa eri asioihin eli mm. vahvistanut näkemystä siitä, että eri toimijat voivat oppia paljon toisiltaan ja ottaa parhaita käytäntöjä soveltaen käyttöön omissa ydintekemissään. Lisännyt ymmärrystä tämänkaltaisten hankkeiden käytännön tekemisistä.

   

   

  Sinikka Tommila, Mtech

  Olen Sinikka Tommila ja johdan Mtechissä Ohjelmistot-yksikköä. Ohjelmistot-yksikkö vastaa Mtechin suoraan viljelijöille myytävistä ohjelmista eli Minun Maatilani Nauta, Wisu ja Wakka-ohjelmista sekä niiden asiakastuesta. Meitä on Ohjelmistot-yksikössä tällä hetkellä 29 henkilöä, jotka jakautuvat neljään eri tiimiin.

  Suurin osa omasta työstäni on miettiä yhdessä tuotepäälliköiden ja tiimin vetäjien kanssa miten kehitämme ohjelmiamme yhä paremmin vastaamaan käyttäjien tarpeita. Työhöni kuuluu myös sidosryhmien ja yhteistyökumppanien tapaamisia ja eri kanavista tulevien palautteiden käsittelyä. Lähes päivittäin mietimme myös markkinointi- ja viestintätiimin kanssa ohjelmien esittelyä ja näkyvyyttä eri medioissa.

  Minulle mieluisinta työtä on uuden kehittäminen. Parasta hommaa on päästä puhtaalta pöydältä suunnittelemaan jotain ihan uutta ja pallotella ideoita muiden tiimiläisten ja käyttäjien kanssa. Aina on myös mukava tavata loppukäyttäjiä eli yrittäjiä ja saada palautetta sekä ideoita suoraan heiltä.

  ProLiideri-hankkeessa parasta onkin minusta juuri noiden kahden minulle mieluisan asian yhdistäminen eli uuden luominen yhdessä yrittäjien kanssa. ProLiiderissähän kehitetään uusia toimintatapoja ja mietitään parhaita tapoja parantaa yritysten johtamista, julkisuuskuvaa ja päätöksentekoprosesseja.

  Hieno hanke, jossa on mukava olla mukana!

  Janne Kiljala, Atria

  Asun Nivalassa ja hoidan sieltä käsin kotitoimistolta Atria Nauta Pohjoisen alueen aluepäällikön tehtäviä. Koulutukseltani olen MMM agronomi ja pääaineena luin kotieläinten ravitsemustiedettä. Työurallani ennen Atriaa olen työskennellyt mm. kotieläintutkijana silloisessa MTT:ssä (nykyinen Luke), projektipäällikkönä maitotilojen kehittämishakkeessa Haapajärven ammattiopistossa ja kotieläinagronomina ProAgria Pohjois-Savossa. Aina siis nautakarjatalouden parissa. Nykyisessä tehtävässä vastuualueellani on naudanlihan hankinta Atrialle, A-Rehun tuotteiden myynti sekä nautatilojen kehitysasiat sekä osallistuminen A-Rehunnautarehujen ja ruokintaosaamisen kehittämiseen. Minulle tärkeää on kotimaisen naudanlihan tuotannon turvaaminen, kotieläintilojen mahdollisuus kannattavaan tuotantoon sekä tuottajien että tuotantoeläinten hyvinvointi.