• proagriaoulu.fi » Hankkeet » Päättyneet hankkeet » Laadukasta ja monipuolista yritystoimintaa kylille
 • Laadukasta ja monipuolista yritystoimintaa kylille

  Laadukasta ja monipuolista yritystoimintaa kylille on hanke, jota ProAgria Oulun Maa- ja kotitalousnaiset toteuttaa Nouseva Rannikkoseutu ry:n alueella. Tavoitteena on löytää palvelujen tuottajia kyliltä mahdollisimman läheltä avuntarvitsijoita.

  Hanke kouluttaa yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia. Koulutukset sopivat pito-, kahvi- ja ateriapalveluja tarjoaville yrityksille, kotityö- ja maaseutumatkailuyrityksille sekä elintarvikkeita valmistaville yrityksille.

  Koulutuksen teemoja ovat muun muassa ruokapalvelut ja ravitsemus, erityisruokavaliot ja niiden huomioiminen ruokapalveluissa, siivouspalvelu ja puhtaanapito, palvelun laatu ja sosiaaliset taidot, hinnoittelu, yrittäjyys, markkinointi ja verkostoituminen.

  Koulutuksiin voivat osallistua Nouseva Rannikkoseutu ry:n alueella asuvat (Raahen seutukunta, Hailuoto, Tyrnävä, Lumijoki ja Liminka sekä Siikalatvan Rantsila).

  Laadukasta ja monipuolista yritystoimintaa kylille -hanke on saanut Leader-rahoitusta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta.

   

  Lisätiedot: Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, elintarvikeneuvoja Maija Ojalehto, 040 701 3686, maija.ojalehto(at)proagria.fi