• proagriaoulu.fi » HevosAgro » Ajankohtaista
 • Ajankohtaista

  YritysAgro -hanke jatkaa HevosAgron käynnistämää hevosyritysten neuvontaa. YritysAgro opastaa alkuun ja tiedottaa myös hevosalan yrittäjiä yritystoiminnan käynnistämisessä, kehittämisessä ja uuden ohjelmakauden tuissa ja mahdollisuuksissa. 

  HevosAgro hanke on päättynyt 31.12.2014. Kaikki tuotettu materiaali on vapaasti käytettävissä näiden internetsivujen kautta myös jatkossa. Hankkeiden aikana kootusta Pohjois-Pohjanmaan hevosalan palveluhakemistosta löytyy jatkossakin alueen hevosalan palveluntuottajien yhteystietoja.

  ProAgria Oulu tarjoaa asiantuntijapalveluita hevosalalle myös jatkossa. Yrittäjille suunnatut palvelut löydät sivuiltamme. Tiedotus- ja infotilaisuuksien osalta seuraa tapahtumakalenteria.

  Neljä askelta hevosyrittäjäksi
  HevosAgro II –hanke on tuottanut ”Neljä askelta hevosyrittäjäksi” neuvontavideosarjan. Sarjan neljän osan aiheet ovat: Minustako hevosyrittäjä?, Ideasta laadukkaaksi liiketoiminnaksi, Yrittäjä on myös talousosaaja ja Hevosyrittäjän arjessa. Videot on tehty antamaan tietoa hevosyrittäjyydestä niin yritystoimintaa suunnittelevalle kuin alasta muuten kiinnostuneelle. Pääset katsomaan videot tästä.

  Meidän Tallikansiota on päivitetty Yrittäjänä hevosalalla osiolla. Kansioon on koottu myös tallirakentamiseen, kiinteistöhuoltoon, lantahuoltoon, hevosten hyvinvointiin ja ruokintaan sekä tallin turvallisuuteen liittyvää keskeistä lainsäädäntöä ja lainsäädännön vaatimuksia. Meidän Tallikansio sisältää ohjeita sekä valmiita pohjia lainsäädännön vaatimien kirjanpitovelvotteiden täyttämiseen. Meidän Tallikansioon pääset tutustumaan tästä.