• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Lähiruoka- ja hankintatreffit
 • Lähiruoka- ja hankintatreffit

  Oulu, 20.09.2019

  Klo 14-18, Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantie 1

  Tervetuloa Lähiruoka- ja hankintatreffeille - tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikkaan! Treffit järjestetään perjantaina 20.9. kello 14-18 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella.

  Tuottajat voivat tilaisuudessa esitellä paikallisia tuotteitaan, ja ostajat löytää uusia tuotteita valikoimiinsa. Tilaisuus sopii niin ravintoloille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarvikejalostajille.  

  Pääset Lähiruoka- ja hankintatreffeillä maistamaan paikallisia herkkuja, kuulemaan lyhyitä esittelyitä yrityksistä ja tuotteista sekä asiantuntijoiden tietoiskuja hankinnoista. Tilaisuus on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään.

  Ennen tapahtumaa järjestetään retki Kiviniemen kalasatamaan kello 10-12. Retkelle on yhteiskuljetus Kotkantien kampukselta. Retken jälkeen kalatalousneuvoja Iiro Majuri kertoo alueen kaupallisesta kalastuksesta sekä kalan kasvatuksesta.

  Lähiruoka- ja hankintatreffit sekä retki Kiviniemen kalasatamaan ovat maksuttomia.

  Ilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma täällä.

  Tervetuloa!

  Tapahtuman järjestää yhteistyössä Ruokariihi-hanke/Oulun ammattikorkeakoulu, valtakunnallinen MAHVA-hanke/Turun yliopiston Brahea-keskus, Oulun seudun Leaderin Sähköiset myyntikanavat kalan suoramyynnissä -hanke sekä Ruokeva-hanke/ProAgria Oulu ja Oulun Maa- ja kotitalousnaiset.

  Lisätiedot:
  Soila Hiltunen, p. 0400 182 584, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi 

   

  Lisätiedot

  Ruokaa kestävästi ja vastuullisesti.

  Lue lisää.