• proagriaoulu.fi » ProLiideri » Opintomatkat
 • Opintomatkat

  Opintomatkojen tarkoituksena on hakea parhaita käytäntöjä ja uutta tietoa yritysten käyttöön. ProLiiderissä toteutetaan kaksi opintomatkaa; ensimmäinen helmikuussa 2020 Tanskaan ja toinen maaliskuussa 2022 kotimaahan.

  Opintomatkojen materiaalit, kuten matkaohjelman, matkakertomuksen sekä matkalla oppimisen apuna hyödynnetyn ”reissuvihkon” löydät opintomatkojen alta.

  Tanska helmikuu 2020

  ProLiiderin tiimi teki opintomatkan Tanskaan helmikuussa 2020. Ohjelmassa oli monipuolisesti eri yrityksiin tutustumista. Ohjelmaan, reissuvihkoon ja Tiinan matkablogiin voi tutustua alla olevista linkeistä.

  Tanskan opintomatkalla keskityimme erityisesti ensimmäiseen teemaan eli henkilöstöjohtamiseen. Tanskan opintomatkan aikana vierailimme erilaisissa maatalouden yrityksissä. Kotimaan opintomatkalla haemme oppia maatalouden ulkopuolelta keskittyen johtamisosaamiseen, imagoon ja brändäykseen sekä vastuulliseen liikkeenjohtoon.

   

  Kotimaan opintomatka maaliskuu 2022

  Kotimaan opintomatkalla suunnattiin Rautalammille, Jurvalle, Seinäjoelle, Isokyröön ja Nivalaan. Matkan teemoina  olivat arvot johtamisessa, perheyrityksen johtaminen ja yhteiskuntavastuu yritystoiminnassa, vastuullinen tuotantotapa, vastuullinen päätöksenteko, johtaminen ja työhyvinvointi, brändi sekä henkilöstöjohtaminen.