• proagriaoulu.fi » Palvelut » Pienryhmät
 • Pienryhmä - parhaita käytäntöjä ja oppia toisilta

  Haluatko uusia ideoita maatilasi arkeen? Tai keskustella mieltä askarruttavista asioista kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa?

  Tule mukaan pienryhmiimme! ProAgria Oulun alueella on tarjolla muun muassa ruokintaan, nurmituotantoon, utareterveyteen ja hiehojen elämään pureutuvia ryhmiä.

  Tule mukaan pienryhmätoimintaan

  Jos mielessäsi on hyvä aihe tai mahdollisesti jo asiasta kiinnostunut ryhmä, ota yhteyttä ja ehdota aihetta. Käytännössä ryhmät syntyvät niin, että kiinnostavan aiheen ympärille kootaan innostunut ryhmä ja ohjaaja sekä lähdetään yhdessä kehittämään  parasta mahdollista ammattisisältöä.

  Benchmarking – parhaita käytäntöjä ja kokemusten vaihtoa

  Yrittäjät ovat kokeneet pienryhmät hyödyllisiksi.

  "Nykyisin seuraan nuorison kasvua paremmin. Teetän hiehojen rehuista analyysit ja panostan ruokinnan suunnitteluun. On palkitsevaa nähdä, että panostus näkyy jo tuloksissa."

  ”Pienryhmän kautta pääsin näkemään uusia työtapoja, erilaisia olosuhteita ja myös isoja navetoita. Lähipäivät aukaisivat silmiä omien eläinten ja olosuhteiden osalta.”

  ”Sain monia uusia ideoita toisilta yrittäjiltä oman tilan toiminnan tehostamiseksi. Kaikkea ei tarvitse itse oppia kantapään kautta.”

  ”Oli hienoa päästä keskustelemaan saman alan yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa itseä askarruttavista asioista.”