Pakkauksella lisäarvoa tuotteillesi!
Oulu, 24.05.2018-24.05.2018
Klo 12 - 16 Uusi Seurahuone, Rantakatu 4, 90100 Oulu
Onko pakkauksella väliä? Mitä hyötyjä huolellisesti suunnitellusta pakkauksesta on? Mitä reunaehtoja laki sanelee pakkauksille?
Pienille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu valmennus, jossa saat arvokasta tietoa kun suunnittelet tuotteidesi pakkaamista kuluttajille ja jälleenmyyjille.
Tervetulosanat Soila Hiltunen, elintarvike- ja yritysasiantuntija, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
Elintarvikepakkauksia koskeva lainsäädäntö Risto Laiho, johtaja, Suomen Pakkausyhdistys ry
Pakkaussuunnittelu Raul Hartman, pakkauskehityspäällikkö, Oy Lantmännen Unibake Ab Finland
- suunnittelun periaatteet
- logistiikan vaatimukset
- laiteinvestoinnin suunnittelu
Vastuullinen pakkaaminen Hanna Koivula, TkT, yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto
- mitä tekijöitä otettava huomioon vastuullista pakkausratkaisua suunniteltaessa
- eri materiaalien ominaisuudet
- miksi useita materiaaleja
Pakkausmenetelmät Mikko Sorsa, toimitusjohtaja, Cortex Oy
- laiteratkaisuja pienimuotoiseen tuotantoon
Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös
Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilujen ja tilavarausten vuoksi ilmoittautumista tarvitaan.
Ilmoittauduthan 20.5.2018 mennessä tästä linkistä.
Linkin kautta voit myös esittää ennakkokysymyksiä asiantuntijoille.
Tervetuloa!
Järjestäjä: Uutta ruokaa Pohjolasta -hanke