• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Pakkaa elintarvikkeet paremmin
  • Pakkaa elintarvikkeet paremmin

    Oulu, 05.10.2021

    Klo 10-15, Ravintola Nallikari, Nallikarinranta 15

    Tulossa pienille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu tilaisuus, jossa saat arvokasta tietoa, kun suunnittelet tuotteidesi pakkaamista kuluttajille ja jälleenmyyjille.

    Ohjelma (muutokset mahdollisia)

    8.30-10.00 Aamupala tarjolla tilaisuuteen ilmoittautuneille

    10.00 Tervetuloa!

    Elintarvikepakkauksen vaatimuksenmukaisuus, Antro Säilä, toimitusjohtaja, Suomen Pakkausyhdistys ry
    -    lainsäädännön vaatimukset
    -    pakkausten tilaaminen ulkomailta

    Vastuullinen ruokapakkaus, Hanna Koivula, lehtori, Helsingin yliopisto
    -    mistä muodostuu vastuullinen pakkausratkaisu
    -    eri materiaalien ominaisuudet

    12.00 Lounas

    Elintarvikkeiden pakkaaminen, Mika Santanen, toimitusjohtaja, Inpack
    -    millainen on hyvä ruokapakkaus?
    -    Mitä on otettava huomioon suunnitteluvaiheessa (mm. logistiikka, tuotteen pakkaaminen)

    14.00 Iltapäiväkahvit

    Suurta tehdastuotantoa pienempien määrien pakkaaminen, Kimmo Remes, tuotepäällikkö, Finnvacum
    -    mitä vaihtoehtoja on tarjolla

    15.00 Tilaisuus päättyy

    Tilaisuus on maksuton. Järjestäjä tarjoaa osallistujille aamupalan, lounaan sekä iltapäiväkahvit. Mukaan mahtuu max. 30 osallistujaa.

    Ilmoittaudu mukaan viim. 28.9. tästä linkistä

    Lisätiedot ja varapaikkojen tiedustelu:
    soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 182 584

    Tapahtuman järjestää ProAgria Oulun ja Oulun Maa- ja kotitalousnaisten Ruokeva-, Avaimet yrittäjyyteen ja Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeet yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen kanssa.