Pakkaa elintarvikkeet paremmin
Oulu, 05.10.2021
Klo 10-15, Ravintola Nallikari, Nallikarinranta 15
Tulossa pienille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu tilaisuus, jossa saat arvokasta tietoa, kun suunnittelet tuotteidesi pakkaamista kuluttajille ja jälleenmyyjille.
Ohjelma (muutokset mahdollisia)
8.30-10.00 Aamupala tarjolla tilaisuuteen ilmoittautuneille
10.00 Tervetuloa!
Elintarvikepakkauksen vaatimuksenmukaisuus, Antro Säilä, toimitusjohtaja, Suomen Pakkausyhdistys ry
- lainsäädännön vaatimukset
- pakkausten tilaaminen ulkomailta
Vastuullinen ruokapakkaus, Hanna Koivula, lehtori, Helsingin yliopisto
- mistä muodostuu vastuullinen pakkausratkaisu
- eri materiaalien ominaisuudet
12.00 Lounas
Elintarvikkeiden pakkaaminen, Mika Santanen, toimitusjohtaja, Inpack
- millainen on hyvä ruokapakkaus?
- Mitä on otettava huomioon suunnitteluvaiheessa (mm. logistiikka, tuotteen pakkaaminen)
14.00 Iltapäiväkahvit
Suurta tehdastuotantoa pienempien määrien pakkaaminen, Kimmo Remes, tuotepäällikkö, Finnvacum
- mitä vaihtoehtoja on tarjolla
15.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus on maksuton. Järjestäjä tarjoaa osallistujille aamupalan, lounaan sekä iltapäiväkahvit. Mukaan mahtuu max. 30 osallistujaa.
Ilmoittaudu mukaan viim. 28.9. tästä linkistä
Lisätiedot ja varapaikkojen tiedustelu:
soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 182 584
Tapahtuman järjestää ProAgria Oulun ja Oulun Maa- ja kotitalousnaisten Ruokeva-, Avaimet yrittäjyyteen ja Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeet yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen kanssa.