• proagriaoulu.fi » Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
 • Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

  Maa- ja kotitalousnaiset on valtakunnallinen ruoan, maaseutumaiseman sekä yrityspalveluiden asiantuntijajärjestö sekä maaseutuhenkisten ihmisten suuri ja aktiivinen verkosto. Palveluja ja neuvontaa tarjoavat asiantuntijat toimivat alueellisissa piirikeskuksissa ympäri Suomen.

  Oulun Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijat tarjoavat asiantuntijapalveluita, neuvontaa ja koulutusta ruoan, ympäristön, maiseman, yrittäjyyden ja yhteisöllisyyden osa-alueilla. Asiantuntijamme toimivat useiden alueellisten kehittämishankkeiden vetäjinä, asiantuntijoina sekä verkostotoimijoina.

  Visiomme on maistuva, monimuotoinen, kestävä ja elinvoimainen Suomi ja toimintamme tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia. Tarjoamme maatila- ja maaseutuyrittäjille kilpailykykyä ja kannattavuutta parantavia asiantuntijapalveluita, jotka tukeutuvat sekä omaan henkilöstöömme että muiden asiantuntijaorganisaatioiden osaamiseen.

  Lisätietoa toiminnastamme valtakunnallisilta Maa- ja kotitalousnaisten kotisivuilta: www.maajakotitalousnaiset.fi

   

  Maa- ja kotitalousnaisten brändistrategia 2021–2025

  Strategiakaudelle 2021–2025 on nimetty neljä teemaa, joita painotetaan ja joiden alle toimenpiteet pääsääntöisesti keskittyvät:

  Suomalaisen ruoan sankaritarinat Suomen tunnettuuden vahvistuminen laadukkaasta sekä herkullisesta ruoasta ja suomalaisen ruoan tekijöiden arvostuksen lisääntyminen koko ruokajärjestelmässä.

  Ilmastomyönteinen ja kestävä yhteiskunta Ilmastonmuutoksen hidastuminen ja kestävän kehityksen edistäminen.

  Monimuotoinen luonto Luonnon monimuotoisuuden köyhtymisen estyminen ja kehityksen kääntyminen luonnon monimuotoisuutta korjaavaan suuntaan.

  Suomi kutsuu kylään Maaseudun ja maakuntien elinvoimaisuuden vahvistuminen ja sen näkyminen ainutlaatuisina elinympäristöinä, erilaisina yrityksinä, osallisuutena, yhteisöllisyytenä ja osaamisena.

   

   


  Asiantuntijat

  Kalle Hellström
  maiseman- ja luonnonhoidon asiantuntija, Oulu
  043 825 5253
  Lähetä sähköpostia
  Soila Hiltunen
  elintarvike- ja yritysasiantuntija, Oulu
  0400 182 584
  Lähetä sähköpostia
  Taru Koskinen
  ympäristöasiantuntija, Oulu
  041 731 0368
  Lähetä sähköpostia
  Taimi Mahosenaho
  hankevastaava, maisema- ja ympäristöasiantuntija
  040 551 7807
  Lähetä sähköpostia
  Kaisa Myllykangas
  ruoka-asiantuntija, Oulu
  0400 399 865
  Lähetä sähköpostia
  Mervi Tiermas
  projektisuunnittelija, Oulu
  044 431 4606
  Lähetä sähköpostia