• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Ossaakko nää vuorovaikutusta?
 • Ossaakko nää vuorovaikutusta?

  Oulu, 25.11.2021

  klo 10.30 - 14, De Gamlas Hem, Kirkkokatu 54

  25.11. järjestetään Ossaakko nää vuorovaikutusta? -tilaisuus, jossa Diilistäkin tuttu Petri Matero kertoo myynnin vuorovaikutuksesta. Lisäksi tilaisuudessa päästään improvisaation pariin Oululaisen improvisaatioryhmä Örkkien kanssa.

  Petri Matero, Suomen reiluin markkinointimies ja oman elämänsä Rockstara

  Petri Matero on markkinoinnin, myynnin ja konseptien monitaituri, joka tuli tutuksi koko kansalle Jaajo Linnonmaan luotsaamasta Diilistä, ylettyen kisan finaalissa toiseksi.
  Matero on noussut viime vuosina varsinkin LinkedInissä seuratuksi mielipidevaikuttajaksi, joka herättää aktiivista keskustelua itsensäjohtamisen, myynnin ja markkinoinnin aiheita yhdistävillä sisällöillään.

  Matero rakentaa myynnin ja markkinoinnin yhteispeliä Topliner-yhtiössä, joka tarjoaa asiakasyrityksilleen liikevaihdon kasvua myynnin, markkinoinnin, valmennuksen ja tekijöiden avulla.

  Matero on aktiivinen Pelastakaa Lapset -järjestön toiminnassa, sekä vaikuttaa muusikkona, artistien sekä asiantuntijoiden brändimanagerina ja puhujana. Matero on myös Pohjoismaiden suurimman soitintapahtuman Helsinki Tonefestin, sekä Tonefest Guitar Gallery -liikkeen perustaja.

  Oululainen improvisaatioryhmä Örkit:

  Örkit on kolmesta Oulun kaupunginteatterin ammattinäyttelijästä ja pianistista koostuva improteatteriryhmä. Ryhmän juuret ulottuvat aina 2000-luvun alkuun, jolloin kuuden näyttelijän ryhmä perusti Örkit ja tekivät joitakin ravintonäytöksiä koko ryhmällä. Sen jälkeen Örkit ovat esiintyneet lähinnä yksityistilaisuuksissa ja heitä on harvoin nähty julkisissa tapahtumissa. Vuoden 2013 alussa päätettiin aloittaa Örkit improvisaation uusi tuleminen.

  Tilaisuudessa tarjoillaan osallistujille lounas.

  Lisätietoja
  Ilmoittautuminen