• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Blogit » Onnistumme yhdessä
 • Onnistumme yhdessä

  09.04.2021: Varaudu sopimuksin

  Tämä tarina kertoo, mitä kaikkea voi tapahtua, jos ei käytetä riittävästi aikaa ja resursseja, kun sukupolvi maatilalla vaihtuu. Miten tapahtumiin voisi ennalta vaikuttaa ja varautua erilaisilla sopimuksilla?

  15.01.2021: Maaseutu on nousussa ja kiinnostaa

  Juuri nyt puhutaan maaseudusta, maalaisuudesta ja maaseudun olemuksesta TV- ja muissa kanavissa – aihe kiinnostaa. Mitä on tämän taustalla? Asia pohtii Kasvun keskellä -blogissaan ProAgria Oulun johtaja Vesa Nuolioja. Lue blogi

  30.01.2020: Hiilineutraaliin maatalouteen ilman tuotannonrajoituksia

  Hyvin hoidettu pelto, hyvät keskisadot ja korkeat tuotokset sitovat ravinteita ja hiiltä erinomaisesti, kirjoittaa Kasvun keskellä -blogissaan ProAgria Oulun johtaja Vesa Nuolioja. Lue blogi

  11.04.2019: Kesytä kuittikasa kirjanpitoaineistoksi

  Tähän aikaan vuodesta helmikuun viimeinen saattaa tuntua kaukaiselta päivältä, mutta se tulee joka vuosi ja aina yhtä nopeasti. Vuodesta on jo kulunut neljännes!

  12.12.2018: Suunnitteilla sukupolvenvaihdos?

  Aloita ajoissa, keskustele ja käytä apuna asiantuntijaa – siinä maatilan sukupolvenvaihdoksen avainasiat.

  10.10.2018: Huippulaatu on mahdollisuus

  Syksy on tuonut mukanaan tori- ja lähiruokatapahtumat, joissa on tarjolla alueemme laatutuotteita. Kärsämäellä pidetyssä lasten maatalousnäyttelyssä oli kävijäennätys, ja tarjolla perunoista burgeriin kalanmaistatuksia unohtamatta. Likis-lähiruokatapahtuma Oulussa veti tuhansittain kävijöitä ja monenlaiset herkut olivat haluttuja – kauppa kävi.

  11.04.2017: Asiantuntijatyö kantaa hedelmää

  Neuvonnan vaikuttavuus on noussut viime aikoina useasti esille. Olen vastikään soittanut yli sadalle asiakkaalle sekä keskustellut työstämme, palveluistamme ja erityisesti tilojen taloudellisista haasteista. Esillä on ollut myös laskutuksemme, ja sitäkin on järjestelty.