• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Noroista virtaavaksi Oulujoeksi – vesillä on väliä
 • Noroista virtaavaksi Oulujoeksi – vesillä on väliä, Kutujen yö -iltatapahtuma

  Oulu, 01.10.2019

  Oulun Lasaretissa järjestetään ”Noroista virtaavaksi Oulujoeksi – vesillä on väliä” –koulutuspäivä, jonka  tavoitteena on Oulujoen vesistöalueen eri toimijoiden tietoisuuden lisääminen alueen virta- ja pienvesien tilan parantamisen keinoista.

  Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 19.9. mennessä täällä.

  Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

  Kohderyhmänä on etenkin Oulujokivarren asukkaat, maanomistajat, metsätaloustoimijat, urakoitsijat, suunnittelijat, kaavoittajat ja konsultit.

  Aamupäivällä käsitellään pienvesiä keskittyen arvokkaiden pienvesien tunnistamiseen, pienvesiin liittyvän lainsäädännön soveltamiseen sekä kunnostamisen käytäntöihin. Iltapäivällä jaetaan tietoa ja keskustellaan Oulujoen vaelluskalakantojen meneillään olevista seurannoista ja tutkimuksen tavoitteista.

  Järjestelyistä vastaa ”Hupisaarten urbaanit purot innovaatioiden kohteena” - hanke (Luonnonvarakeskus Luke), Suomen ympäristökeskus SYKE, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja ”Verkostoilla tehoa vesienhoitoon” -hanke (ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset).

  Tervetuloa mukaan myös samana päivänä järjestettävään Kutujen yö -tapahtumaan 1.10.2019 alkaen klo 18.00!
  Kutujen yö -tapahtumassa mukana ProAgria Oulun hallinnoima Voimaa vesistöistä -hanke. Tarjolla tietoa vesienhoidosta, kalankäsittelyä ja maistatusta. Tervetuoa mukaan!

   

  Ohjelma (pdf)


  Verkostoilla tehoa vesienhoitoon - lue lisää.