• proagriaoulu.fi » Palvelut » Pienryhmät » Neuvot käyttöön lammastiloilla
 • Neuvot käyttöön lammastiloilla

  Haluatko uusia ideoita oman tilan toiminnan tehostamiseksi? Tai keskustella mieltä askarruttavista asioista oman alan yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa?

  Tule mukaan pienryhmiimme, joita kokoamme ProAgria Oulun pohjoisella ja eteläisellä alueella, kunhan vähintään kuusi tilaa on koossa.

  Aiheina pienryhmissä ovat eläinten hyvinvointiin, terveyteen, tuotokseen, olosuhteisiin liittyvät teemat sekä ympäristönäkökulmat.

  Jokaiseen pienryhmäpäivään sisällytetään katsaus täydentävien ehtojen vaatimuksista. Voimme myös käsitellä aiheita, jotka nousevat pienryhmän toiveesta. Niihin voidaan käyttää Neuvo-rahaa.

  Ryhmäläiset jakavat myös keskenään tietoa hyvistä käytännöistä, rutiineista ja nikseistä. Ryhmiin mahtuu kuusi tilaa kerrallaan. Osallistumismaksuun voi hyödyntää Neuvo-rahaa.

  Neuvot käyttöön -pienryhmät kokoontuvat aina tiloilla, joten teoriaosuuden lisäksi tutkimme asioita myös eläintiloissa tai pellolla. Kokoontumiset ovat neljän tunnin mittaisia kello 10.30–14.30.


  Minkä aiheen haluaisit omalla tilallasi käsittelyyn?


  Ilmoittaudu pienryhmään

  Ilmoittaudu pienryhmään  tällä sivulla olevalla lomakkeella. Pohdi samalla, minkä aiheen haluaisit omalla tilallasi käsittelyyn.