Neuvonta

Puhelinneuvonta

Hankkeen puhelinneuvonta palvelee maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 12-14 numerossa 045 657 8611. Jos et voi soittaa tällöin, varaa muu soittoaika nettineuvontalinkistä.

Nettineuvonta

Lähetä kysymyksesi tästä.

Tilaisuudet

Infotilaisuudet
Hankkeen tavoitteena on järjestää neljä infotilaisuutta hankealueen jokaisessa kunnassa. Infotilaisuuksissa käsitellään yleisesti jätevesiasioita ja tavattavissa on mahdollisuuksien mukaan edustaja myös kunnasta. Seuraa ilmoittelua kohdassa ”Tulevat tapahtumat” ja paikallislehdissä.

Jätevesiklinikat
Hanke tarjoaa jätevesiklinikkatyyppistä neuvontaa kunnassa. Kunnantalolla tai muussa julkisessa rakennuksessa kunnanalueella. Klinikalla on tavattavissa jätevesiasiantuntija ja kunnan rakennustarkastaja. Jätevesiklinikoita tullaan järjestämään 2-4 jokaisessa kunnassa tämän vuoden aikana.

Kiinteistökohtainen neuvonta

Hankkeella on käytettävissään seitsemän jätevesineuvojaa. Neuvojat työskentelevät joko päätoimisesti tai sivutoimisesti hankkeelle. Kaikille neuvojilla on etukäteiskokemusta ja -koulutusta jätevesiasioissa. Sen lisäksi he ovat käyneet SYKEn järjestämän neuvojakoulutuksen.

Kiinteistökohtainen neuvontakäynti on kiinteistönomistajalle maksuton!
 

Lisätiedot:

projektipäällikkö Merja Talvitie, puh. 045 657 8611, merja.talvitie(at)proagria.fi