Myyntivalmennus alkutuottajille, näin myyn tuotteitani – markkinat ja sidosryhmät

Liminka, 25.08.2022

klo 9-11.30

Mietityttääkö myynti? Mitä, miten ja missä kertoisin tuotteistani? Tule mukaan ruokaketju näkyväksi -hankkeen koulutuskokonaisuuteen, jossa keskitytään mm. markkinoihin, sidosryhmiin ja omien tuotteiden myynnin kehittämiseen.  

Koulutuksessa opit muun muassa: myynnin perusteet, kuinka kohtaat asiakkaan ja miten hallitset myyntitilanteen, miten ruokasektorin tapahtumat voi ottaa haltuun ja myynnin tueksi sekä miten ruokaketju saadaan näkyväksi sidosryhmäyhteistyön avulla.  

Ohjelma

9.00 Tervetuloa, aamukahvit!
9.05 Myyntivalmennus, Maija-Leena Rissanen / Arctic Ideas Consulting

  • Myyvän tuotteen suunnittelu: Mikä on tuotteeni? Miksi asiakas ostaa? Mikä on oikea hinta?
  • Myyvä dialogi: Oman myyntiprosessin tunnistaminen. Miten voit harjoitella myyntipuhetta? Tarvekysymykset asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseksi. Miten viet eteenpäin myyntitilannetta ja miten varmistat ostopäätöstä?
  • Minä myyjänä: Omien vahvuuksien tunnistaminen myyjänä.

10.30 Lähiruokapäivä 10.9. Mitä mahdollisuuksia päivä tuo tuottajalle?, Kaisa Myllykangas / Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
11.00 Yhteistyömahdollisuudet sidosryhmien kanssa: Case Ruokaketju näkyväksi goes Lähiruokapäivän yhteistyö Podcast Podcast toimijoiden kanssa, Anu Keränen ja Marko Männistö / Podasct Podcast
11.30 Tilaisuus päättyy

Ohjelmamuutokset mahdollisia.  

Koulutus sisältää valmennuksen tallenteen, materiaalit sekä sparrausohjeen myyntitilaisuuteen valmistautumiseen.

Valmentajana toimii Maija-Leena Rissanen. Hänellä on 30 vuoden kansainvälinen kokemus eri toimialoilta uusasiakasmyynnin ja liiketoiminnan kehittämisen alalta myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Maija-Leena on käytännön toimija ja neuvoo omassa Arctic Ideas Consulting -yrityksessään yrittäjiä myynnin ja markkinoinnin saralla. Maija-Leenalla on käytännöllinen ote yritysneuvontaan ja neuvoessaan hän paneutuu yrittäjän tarpeisiin yksilöllisesti.

Koulutus on osa koulutuskokonaisuutta Näin myyn tuotteitani - markkinat ja sidosryhmät: Koulutuskokonaisuus alkutuottajille. Lue lisää alta:

Näin myyn tuotteitani - markkinat ja sidosryhmät: Koulutuskokonaisuus alkutuottajille

Mietityttääkö myynti? Mitä, miten ja missä kertoisin tuotteistani? Tule mukaan Ruokaketju näkyväksi -hankkeen koulutuskokonaisuuteen, jossa keskitytään mm. markkinoihin, sidosryhmiin ja omien tuotteiden myynnin kehittämiseen.  

Tämä käytännönläheinen koulutuspaketti sisältää seuraavat osiot:

1. Kauppahallin myyntipisteen kokeminen
Tarjoamme mahdollisuuden päästä osallistumaan Oulu2026 -kulttuuripääkaupungin Arctic PopUp -pisteelle Oulun Kauppahalliin elokuussa (16.8. tai 19.8.) tai Suomalaisen ruoan päivän Etkojen yhteydessä (2.–3.9.). Pisteellä on mahdollisuus pienimuotoiseen myyntiin (ei isoja säilytystiloja). Tuot vain tuotteesi ja itsesi paikan päälle. Paikan päällä myös hankehenkilöstöä. Varaathan paikkasi nopeasti, paikkoja on rajoitettu määrä.

2. Näin myyn tuotteitani - myyntivalmennus alkutuottajille  
Myyntivalmennus 25.8. paikan päällä Limingassa (mahdollisuus osallistua myös etänä). Valmennukseen osallistuvat saavat käyttöönsä myös myyntitilaisuuden tsekkilista oman myynnin tueksi.  

3. Näin myyn tuotteitani - yrityskohtainen sparraus
Yhden tunnin yrityskohtainen sparraus myyntiin/markkinointiin liittyen (sovitaan erikseen asiantuntijan kanssa).

Hinnoittelu

Kauppahallin myyntipisteen kokeminen 50 € + alv 24%

Näin myyn tuotteitani - myyntivalmennus alkutuottajille 50 € + alv 24%

Näin myyn tuotteitani - yrityskohtainen sparraus 50 € + alv 24%

TAI Kaikki kolme yhteensä 100 € + alv 24 %

logot

 

Lisätietoja
Ilmoittautuminen

Vastuullisuus esiin

LUE LISÄÄ