• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Muutos-hankkeen loppuseminaari
 • Muutos-hankkeen loppuseminaari

  Liminka, 04.05.2023

  klo 11.00-14.00, Helmen Pirtti ( Ketunmaantie 1, 91930 Ala-Temmes) ja etäyhteys

  Muutos-hanke järjestää maksuttoman ja monipuolisen seminaarin maaseudun yrittäjille ja sidosryhmille torstaina 4.5. klo 11–14. Voit osallistua joko etänä tai paikan päällä Limingan Helmen Pirtissä, jossa on kahvitarjoilu.

  Seminaarissa voit viihtyä todellisuuden parissa, saada lisää tietoa ihmisyydestä ja löytää apukeinoja tulevaisuuteen. Esiintyjinä ovat Tom Pöysti, Paavo Kettunen ja koko Muutos-hanketiimi. Tervetuloa kuuntelemaan, oivaltamaan ja viihtymään Muutos-hankkeen seurassa!

  Ohjelmassa:

  klo 11 Seminaarin avaus

  klo 11.05 Tom Pöysti: Tekemisen riemu ja tuska

  Tom Pöysti on pitkän linjan puhuja, joka auttaa ihmisiä etsimään onnea ja iloa arjen temmellyksessä. Hän kannustaa meitä löytämään omat potentiaalimme ja käyttämään taitojamme onnistuaksemme tavoitteissamme. Puheesta löytyy sanat ilo, innostus, oppiminen ja uteliaisuus. Naurulta ei voi välttyä!

  klo 12 Kahvit ja verkostoituminen

  klo 12.30 Paavo Kettunen Itsetunnon ja itsearvostuksen ongelmatiikka häpeästä kärsivän ihmisen todellisuudessa

  Kiitellyn Muutos-hankkeelle keväällä pidetyn luennon jatko-osa, jota voi kuunnella myös ilman ensimmäistä kuuntelukertaa. Käsiteltäviä asioita ovat mm. sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvä häpeä, itsetunto ja -arvostus sekä itsensä rakastamisen, vähättelyn ja itserakkauden problematiikka. Mahdollisuus myös keskusteluun. Rautaista asiaa ytimekkäästi!

  klo 13:30 Kehon virkistäminen

  klo 13:35 Hankkeen tuotos: Työkalupakin esittely. Miten sitä voi hyödyntää käytännössä

  klo 14 Loppusanat ja kotimatka alkaa

  Ilmoittaudu mukaan 27.4. mennessä!