• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Oulun Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokous
 • Oulun Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokous

  Utajärvi, 26.11.2022

  klo 10 alkaen, Rokua Health & Spa hotel, kokoustila Talvipuutarha, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

  Oulun Maa- ja kotitalousnaisten vuoden 2023 toimintaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia esitellään yhteisessä edustajakokouksessamme 26.11.2022. Kokouspäivä on rakennettu osallistavaksi ja toiminnalliseksi.

  Edustajakokouksen jälkeen on mahdollista omakustanteisesti jäädä viettämään pikkujouluja paikan päälle. Illalla luvassa pikkujoulubuffet ja livemusiikkia!

  Tervetuloa mukaan!

  Ohjelma

  klo 9-10 Valtakirjojen tarkistus ja aamukahvit

  klo 10 alkaen Oulun Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokous

  Learning cafe, jossa toiminnallisen esittelyn kautta pääsee tutustumaan viime vuoden toimintaan laajasti!

  klo 12 Lounas

  Tulevan toiminnan 2023 minimessut: Kerää talteen vinkit oman yhdistyksen tulevan suunnitteluun ja tutustu piirikeskuksen suunnitelmiin!

  klo 14 Iltapäiväkahvit

  Järjestöviestinnän perusteet -luento, miten, kuka, milloin ja missä kanavassa viestii yhdistyksesi asioista? Sofia Heininen, koulutussuunnittelija, Maaseudun Sivistysliitto

  klo 15.30 voit valita jonkin seuraavista klinikoista ja saada apua oman yhdistyksen asiain hoidossa. Voit ottaa mukaan myös oman tietokoneesi ja/tai puhelimesi, jolla voidaan katsoa yhdistyksenne jäsenrekisteriä, viestintää tai toimintasuunnitelmaa.

  1. Jäsenrekisteriklinikka, kädestä pitäen neuvoja jäsenrekisteriin liittyvissä kysymyksissä.
  2. Viestintäklinikka, opastusta miten voit tehdä yhdistykselle somekanavan, miten tehdä erilaisia päivityksiä tai ilmoituksia. Voit kysyä esimerkiksi Facebookin, Instagramin, Canvan tai Whatsapin käytöstä.
  3. Toiminnansuunnitteluklinikka, apua ensi vuoden toiminnan ideointiin.

  Edustajakokouksen osallistumismaksu on 34 €/hlö. Hinta sisältää koko päivän ohjelman ja ohjelmaan merkityt ruokailut. Laskutus tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuminen ja mahdolliset erityisruokavaliot pe 11.11. mennessä.

  Ilmoittaudu mukaan tästä pe 11.11. mennessä

  tai anne.kipina@pragria.fi, p. 045 6578 715

  Iltaohjelma (omakustanteinen):

  Rokuan Health & Spassa vietetään la 26.11. perinteiset pikkujoulut. Halutessanne voitte omakustanteisesti jäädä pikkujouluun ja yöpymään:

  Pikkujoulupaketti 104 euroa/hlö/2hh, aamiainen, Rokuan perinteinen pikkujoulubuffet, sisäänpääsy ravintolaan (Namu-bänd) sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö.

  Majoituksen voi varata halutessaan myös puolihoidolla, jolloin hintaan sis. päivällinen hotellin noutopöydästä.  Hinta 79 €/hlö/2hh,sis. kylpylän ja kuntosalin käytön (ei sis. pikkujoulubuffetia eikä ravintolaan sisäänpääsyä).

  1hh:sta lisämaksu 35 euroa/vrk.

  Huonevaraukset tehdään suoraan hotellille, puh. +358 (0) 20 7819200, varausta tehdessä mainitaan Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokous.