• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Miten brändään? -työpaja
  • SIIRTYY: Miten brändään? -työpaja

    Oulu, 23.03.2020

    8.45-15 Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantie 1

    Tapahtuma siirtyy toiseen ajankohtaan koronaviruksen vuoksi. Ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

    Kaipaatko työkaluja maatilasi ja tuotteesi brändäykseen? Tule keskustelemaan ja työstämään yrityksesi tilannetta designkonsultti Riikka Salokanteleen ohjaamana. Ota halutessasi oma tuotepakkaus mukaan!

    Ohjelma

    8.45 Kahvit

    9.15 Miten brändään maatalouden luomutuotteita, medianomi & brändiasiantuntija Riikka Salokannel

    10.00 Vaatimukset ja ehdot suoramyynnissä, mitä huomioitavaa luomun osalta, projektipäällikkö Soila Hiltunen, Ruokeva-hanke

    10.30 Tuotteiden menekki - mitä luomuvihanneksia ja -erikoiskasveja kannattaa tuottaa, lehtori Paula Syri, Oulun ammattikorkeakoulu

    11.00 Kokemuksia Yrttiaika-brändin rakentamisesta, Soila Nyman, Yrttiaika

    11.30 Lounas, omakustanteinen

    12.15 Brändityöpaja ryhmissä, ohjaus ja fasilitointi sekä asiantuntijakonsultointi, Riikka Salokannel

    14.00 Kahvit

    14.15 Yhteenveto

    15.00 Tilaisuus päättyy

    Tilaisuus on suunnattu luomutuottajille, luomutuotannosta kiinnostuneille sekä luomun sidosryhmille.

    Päivän hinta 35 € + alv, lounas omakustanteinen

    Tapahtuman järjestää Osaamisella tehoa – Luomutuotannon koulutushanke yhteistyössä Ruokeva -hankkeen kanssa.