• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Miten brändään? -työpaja
  • Miten brändään? -työpaja

    Oulu, 23.03.2020

    8.45-15 Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantie 1

    Kaipaatko työkaluja maatilasi ja tuotteesi brändäykseen? Tule keskustelemaan ja työstämään yrityksesi tilannetta designkonsultti Riikka Salokanteleen ohjaamana. Ota halutessasi oma tuotepakkaus mukaan!

    Ohjelma

    8.45 Kahvit

    9.15 designkonsultti Riikka Salokannel, Brändäys

    10.00 projektipäällikkö Soila Hiltunen, Ruokeva -hanke: vaatimukset ja ehdot suoramyynnissä, mitä huomioitavaa luomun osalta (luomun näkyvyys, miten käytän eu:n lehtilippua, tuoteluettelo)

    10.30 lehtori Paula Syri, Oulun ammattikorkeakoulu: Tuotteiden menekki - mitä luomuvihanneksia ja -erikoiskasveja kannattaa tuottaa?

    11.00 Paikallista brändäystä, tuottajapuheenvuoro, tarkentuu pian

    11.30 Lounas, omakustanteinen

    12.15 Yrittäjäpuheenvuoro, tarkentuu pian

    12.45 Riikka Salokannel: Työkalut oman tilan/tuotteen brändäykseen -työpaja

    14.00 Kahvit

    14.15 Yhteenveto

    15.00 Tilaisuus päättyy

    Tilaisuus on suunnattu luomutuottajat ja luomutuotannosta kiinnostuneille sekä luomun sidosryhmille.

    Päivän hinta 35 € + alv, lounas omakustanteinen

    Tapahtuman järjestää Osaamisella tehoa – Luomutuotannon koulutushanke yhteistyössä Ruokeva -hankkeen kanssa.