SIIRTYY: Miten brändään? -työpaja
Oulu, 23.03.2020
8.45-15 Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantie 1
Tapahtuma siirtyy toiseen ajankohtaan koronaviruksen vuoksi. Ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.
Kaipaatko työkaluja maatilasi ja tuotteesi brändäykseen? Tule keskustelemaan ja työstämään yrityksesi tilannetta designkonsultti Riikka Salokanteleen ohjaamana. Ota halutessasi oma tuotepakkaus mukaan!
Ohjelma
8.45 Kahvit
9.15 Miten brändään maatalouden luomutuotteita, medianomi & brändiasiantuntija Riikka Salokannel
10.00 Vaatimukset ja ehdot suoramyynnissä, mitä huomioitavaa luomun osalta, projektipäällikkö Soila Hiltunen, Ruokeva-hanke
10.30 Tuotteiden menekki - mitä luomuvihanneksia ja -erikoiskasveja kannattaa tuottaa, lehtori Paula Syri, Oulun ammattikorkeakoulu
11.00 Kokemuksia Yrttiaika-brändin rakentamisesta, Soila Nyman, Yrttiaika
11.30 Lounas, omakustanteinen
12.15 Brändityöpaja ryhmissä, ohjaus ja fasilitointi sekä asiantuntijakonsultointi, Riikka Salokannel
14.00 Kahvit
14.15 Yhteenveto
15.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus on suunnattu luomutuottajille, luomutuotannosta kiinnostuneille sekä luomun sidosryhmille.
Päivän hinta 35 € + alv, lounas omakustanteinen
Tapahtuman järjestää Osaamisella tehoa – Luomutuotannon koulutushanke yhteistyössä Ruokeva -hankkeen kanssa.