Minustako mikro? – tukea ja kannustusta yrittäjyyteen ma 21.11. Raahessa

11.11.2016

Minustako mikro? -ilta kutsuu yrittäjyyttä pohtivia tai suunnittelevia naisia hakemaan tietoa ja verkostoitumaan maanantaina 21. marraskuuta Taitokeskus Raaheen.

Vain kolmannes suomalaisista yrityksistä on naisten omistamia. Tutkimusten mukaan naisilla on korkeampi aloittamiskynnys yrittäjäksi ryhtymiseen kuin miehillä. Naiset myös haluavat saada mahdollisimman paljon tietoa ennen yrittäjäksi ryhtymistä.

Maa- ja kotitalousnaiset, Taitoliitto ja Yrittäjänaiset haluavat kannustaa naisia perustamaan yrityksiä. Järjestöt järjestävät yhteistyössä 14 tapahtumaa eri puolilla Suomea viikolla 47, jolloin vietetään Euroopan laajuista pienten ja keskisuurten yritysten teemaviikkoa (European SME week).

Tilaisuuksissa kuullaan yrittäjiksi ryhtyneiden kokemuksia ja saadaan tietoa yrittäjyydestä. Lisäksi on mahdollista keskustella yrittäjyydestä asiantuntijoiden kanssa sekä tavata muita yrittäjyydestä kiinnostuneita tai jo yrittäjänä toimivia naisia.

Mikroyrityksillä tarkoitetaan alle 10 henkeä työllistäviä yrityksiä, joita on noin 90 prosenttia suomalaisista yrityksistä.

Minustako mikro? -tapahtuma Raahessa ma 21.11. klo 17.30–20, Taitokeskus Raahe, Rantakatu 7A

 

Lisätietoa:

Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
yritysasiantuntija Tuula Alakastari, puh. 040 864 4946, tuula.alakastari@maajakotitalousnaiset.fi