• proagriaoulu.fi » Yhteystiedot » Mervi Tiermas

  Mervi Tiermas


  Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
  Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 Oulu
  mervi.tiermas@maajakotitalousnaiset.fi
  044 431 4606
  projektisuunnittelija, Oulu

  Katso Mervin videoesittely tästä!

  - kestävä kehitys ja ruoka
  - hanketoiminta
  - Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hanke

  "Työskentelen erilaisissa maaseudun kehittämishankkeissa kestävän kehityksen, ruokaketjun ja luonnontuotteiden parissa. Vastaan myös osaltani MKN Oulun sosiaalisen median kanavista, verkkosivuista ja uutiskirjeistä. Koulutukseltani olen ympäristösuunnittelija (AMK). Lisäksi olen suorittanut maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnon.

  Innostun lähiruoasta ja kestävästä elämäntavasta. Miten hienoja ruokatuotteita ja yhteistyömalleja alueeltamme löytyykään! Inspiroidun keskusteluista, miten yhteisöjen ja yritysten toimintaa tai omaa arkea voi kehittää ja kirittää ottamaan huomioon ympäristö ja toiset entistä paremmin. Opin työssäni jatkuvasti lisää. Pidän tärkeänä maaseudun ja kaupunkien yhteen tuomista sekä omavaraisuuden arvostamista.

  Sydäntäni lähellä on erilaisten ryhmien osallistaminen – päiväkodeista ja kuntalaisista elintarvikeyrityksiin tai ammattikeittiötoimijoihin. Ruoka- ja ympäristökasvatus tarjoaa kaikenikäisille hyviä keinoja lähiruoan esille nostoon ja luontosuhteen vahvistamiseen. Suorinta palautetta on, kun lapset innostuvat itse kasvatetuista ämpäriperunoista tai ihmettelevät kompostorin sisältöä ja toimintaa!"