Materiaalit
Lue hankkeen tiedotteet täältä.
25.2.2021 Lähiruokaa jatkojalostajalle -webinaari (ohjelma)
- Kotirannan vihannesjaloste, Ville Jaakola
- Feelia Oy, Jukka Ojala
- Vihannesviljelyn maamieskoulu -hanke, Veli Hyttinen
18.2.2021 Lähiruokaa ammattikeittiöille -webinaari (ohjelma)
- Lähi-, luomu- ja pientuottajien elintarvikkeet ja Dynaaminen hankintajärjestelmä, Monetra Oy, Katri Sipola
- Studioravintola Tundra
26.3.2020 Luonnosta asiakkaalle -treffit
Tapahtuman tallenteen voit kuunnella täältä.
Luonnontuotealan yrittäjän polku:
- LuotuKasvuun –hanke ja sen tulokset, Anne Siira-Pietikäinen, PSK-aikuisopisto
- Yrttiaitta Saarento, Päivi Kaukua
- Syötteen sieni ja yrtti Ky, Riitta Rontu
- Haltio, Arctic Nature Oy, Anne Kulju
Luonnontuotteet ammattikeittiöillä:
- Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Soila hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Oulu
- Dynaaminen hankintajärjestelmä lähi-, luomu- ja pientuottajien elintarvikkeet mukaan, Monetra Oulu Oy Hankintapalvelut, Katri Sipola
Raaka-aineita ja palveluja metsästä:
- Metsästä monituotebisnestä -hanke, Raili Hokajärvi, Suomen Metsäkeskus
- Naturest Oy/Osk Kotasaari, Rita Porkka
- Pakurista, Raili Hokajärvi, Suomen Metsäkeskus
Tapahtuman järjesti yhteistyössä Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke/ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, LuotuKasvuun -hanke/PSK-aikuisopisto ja Metsästä monituotebisnestä -hanke/Suomen Metsäkeskus.