• proagriaoulu.fi » Ruokeva » Materiaalit
  • Materiaalit

    Lue hankkeen tiedotteet täältä.

    Ruokalistapilottimallin materiaalia

    Pohjois-Pohjanmaan kuntien ja koulujen lähiruokapäivä 3.9.2021

    Alkutuottajasta jatkojalostajaksi?

    Pakattujen elintarvikkeiden pakkausmerkinnät

    22.2.2022 Maailman maukkainta ja vastuullisinta lähiruokaa laarista lautaselle (ohjelma)

    5.10.2021 Pakkaa elintarvikkeet paremmin -tilaisuus, Oulu

    17.8.2021 Dynaaminen hankintajärjestelmä -työpaja, Oulu

    7.6.2021 Uusia makuja yrteistä -työpaja, Ii

    11.5.2021 Ammattikeittiöt asiakkaaksi -webinaari

    Osa 1: Maakunnallisia onnistumisia ja yhteistyötä, video

    • Yhteistyöllä lisää lähiruokaa ammattikeittiöihin, Soila Hiltunen, elintarvike- ja yritysasiantuntija, Ruokeva, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Oulu
    • Uusia toimintamalleja alueellisen yhteistyön lisäämiseksi, Ronja Kuorikoski, projektipäällikkö, RUOKARIIHI, Oulun ammattikorkeakoulu
    • Satakunnan ruokaketju – haasteista mahdollisuuksiin: Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti ja Anna Kari, ruoka-asiantuntija, Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Länsi-Suomi, Sikses parasta lähiruokaa

    Osa 2: Miten tuotteet julkisen puolen ammattikeittiöille?, video

    • Juha Väyrynen, hankinta-asiantuntija,  Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät
    • Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy

    Osa 3: Miten 40 vuotta kokkina on koulinut minusta ruokayrittäjän, Jyrki Sukula, keittiömestari, video

    5.5.2021 Kumppanuusmaatalouden aloittaminen – myyntikanavana myös ammattikeittiöt (ohjelma)

    • Tallenne tilaisuudesta tulossa myöhemmin
    • Esitysmateriaalit, sis.:
      • Tervetuloa!
        Kumakka-, Ruokeva- ja Avaimet yrittäjyyteen -hankkeiden tervehdykset

      • Ensimmäisen kesän kokemuksia tuottajalähtöisestä kumppanuusmaataloustoiminnasta
        Niipalan tila, Mikko Niipala, Hollola ja Keskikosken tila, Tuula Lievonen, Siikajoki

      • Yhteistyö ammattikeittiöiden kanssa ja kokemuksia toiminnan aloittamisesta
        Heidi Hovi-Sippola, Green City Farm

      • Kommenttipuheenvuoro
        Jenny ja Jussi Kurkela, ravintola Ostroferia

      • Miten kumppanuusmaatalous kiinnostaa kuluttajia? – valtakunnallisen kyselyn tuloksia
        Hannele Suvanto ja Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

    25.2.2021 Lähiruokaa jatkojalostajalle -webinaari (ohjelma)

    18.2.2021 Lähiruokaa ammattikeittiöille -webinaari (ohjelma)

    26.3.2020 Luonnosta asiakkaalle -treffit

    Tapahtuman tallenteen voit kuunnella täältä.

    Luonnontuotealan yrittäjän polku:

    Luonnontuotteet ammattikeittiöillä:

    Raaka-aineita ja palveluja metsästä:

    Tapahtuman järjesti yhteistyössä Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke/ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, LuotuKasvuun -hanke/PSK-aikuisopisto ja Metsästä monituotebisnestä -hanke/Suomen Metsäkeskus.