Materiaalit
Blogit
09.12.2022 Italian Borgotaro, herkkutatin mekka, Satu Tietari, Hurahdetaan herkkutatteihin -hanke, Pyhäjärvi-instituutti
23.11.2022 Artesaaniruoka SM 2022: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin yrittäjät menestyivät Artesaaniruoan SM-kilpailussa – suuntaa katse jo vuoteen 2023 Rovaniemelle! Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
Videot
28.2.2023 Maistuva reseptivideo 2: Jälkimarinoitu paahtopaisti lähilihasta
16.1.2023 Maistuva reseptivideo 1: Kauppurienkadun sienipiirakka suppilovahveroista
Tapahtumat
Herkkutatista bisnestä? 16.11.2022, Teams
- Hurahdetaan herkkutatteihin, Satu Tietari, Pyhäjärvi-Instituutti
- Maistuvaa meiltä ja muualta – kohti kulttuuripääkaupunki Oulu2026 -vuotta! Mervi Tiermas, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
- Luonnontuotteet ja luontopalvelut kasvuun Pohjois-Pohjanmaalla, Riikka Heikkilä, Metsäkeskus
- Arctic Food Lab -verkosto, Niina Keränen, Oulu2026
- Mikä ihmeen herkkutatti? Herkkutatin välttämätön liitto puiden kanssa, biologi ja sieniasiantuntija Jarkko Korhonen
- Herkkutattibisneksen mahdollisuudet ja haasteet – miten italialaiset sen tekevät? asiantuntija Satu Tietari, Pyhäjärvi-instituutti, ”Hurahdetaan herkkutatteihin” -hanke
- Yritysesimerkki Sienestä Oy – Herkkutatti lautasella ja leivän lisänä, keittiömestari, sienimies ja yrittäjä Esko Holopainen
- Ravinteikas herkkutatti – mitä merkitään myyntipakkaukseen? projektipäällikkö, Mervi Louhivaara, Turun yliopiston Brahea-keskus
Arctic Food Corner - Islannin matkan kuulumiset 15.11.2022
Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 9.-10.11.2022, Mikkeli
- Koostevideo seminaaripäivistä ja työpajoista
- Puheenvuorojen materiaalit, Aitoluonto.fi
Arctic Food corner 1.11.2022 - kehitä yritystäsi ja saa tuotteesi premium-markkinoille!
- Kiinnostavatko Premium-markkinat? Suomalaisia elintarvikkeita superjahdeille, Hanne Husso, Husso Consulting
- Innovoi tuotteita, paranna palveluita, kehitä prosesseja! Maaseutuyrityksen kehittäjä, tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Jarkko Koskela, Rastor-instituutti
- Tilaisuuden koonti
Arctic Food Lab -kehittäjäverkoston tapaaminen 18.10.2022, Oulu
- Verkostojen rakentaminen ja verkostoissa toimiminen, ympäristöasiantuntija Riina Rahkila, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
- Tilaisuuden koonti
Puheenvuoro Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille, Degree Programme in International Business, 10.10.2022
- Flavours from our region and beyond, Kaisa Myllykangas