Materiaalit
Loppuraportti
Blogit
Kansainvälisen verkosto- ja hanketoiminnan kehittäminen on koko organisaation yhteinen prosessi, blogiteksti 10.8.2022, Marja-Liisa Järvelä, ProAgria Oulu
Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? 16.03.2022
Kuluttajatrendit ja tulevaisuuden uutuustuotteet, Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
Uudet mahdollisuudet kansainvälistymiseen yrityksille 30.03.2022
Kuinka kansainvälistyä etäyhteyksin, Petri Karinen, Business Oulu
Vientiä ulkoistetulla brändillä ja kv-myynnin palvelulla, Niina Hietalahti, Nordic Breakfast
Arctic Food Lab -merkin mahdollisuudet, Asta Salomaa ja Henna Rautio, Oulu2026
Ruokaklusterit – verkostojen mahdollisuudet Euroopassa 4.5.2022
Kansainvälisten kehittämisverkostojen mahdollisuudet yrityksille ja alueille 25.5.2022
Maksuttomat palvelut kansainvälistyville pk-yrityksille, Teija Pakanen, Business Finland
Tiedonhankinta- ja benchmarkkausmatka Baden-Württembergiin, Saksaan 2.-5.5.2022
Matkaraportti, Kaisa Myllykangas ja Heini Iinatti, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset