Materiaalit

Kansainvälisen verkosto- ja hanketoiminnan kehittäminen on koko organisaation yhteinen prosessi, blogiteksti 10.8.2022

Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? 16.03.2022

Kuluttajatrendit ja tulevaisuuden uutuustuotteet, Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo

Uudet mahdollisuudet kansainvälistymiseen yrityksille 30.03.2022

Kuinka kansainvälistyä etäyhteyksin, Petri Karinen, Business Oulu

Vientiä ulkoistetulla brändillä ja kv-myynnin palvelulla, Niina Hietalahti, Nordic Breakfast

Arctic Food Lab -merkin mahdollisuudet, Asta Salomaa ja Henna Rautio, Oulu2026

Ruokaklusterit – verkostojen mahdollisuudet Euroopassa 4.5.2022

Kansainvälisten kehittämisverkostojen mahdollisuudet yrityksille ja alueille 25.5.2022

Maksuttomat palvelut kansainvälistyville pk-yrityksille, Teija Pakanen, Business Finland

Tiedonhankinta- ja benchmarkkausmatka Baden-Württembergiin, Saksaan 2.-5.5.2022

Matkaraportti, Kaisa Myllykangas ja Heini Iinatti, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset