• proagriaoulu.fi » Jätevesineuvonta » Maksuton neuvonta
 • Neuvonta

  Puhelinneuvonta

  Hankkeen puhelinneuvonta palvelee arkisin numerossa 045 6578 611. Jos et voi soittaa tällöin, varaa muu soittoaika nettineuvontalinkistä. Neuvontapuhelu on mahdollista saada myös iltaisin tai viikonloppuisin.

  Nettineuvonta

  Lähetä kysymyksesi alla olevan painikkeen kautta. Laita lyhyt kuvaus nykytilanteesta kiinteistöllä sekä tulevaisuuden näkymät, jos käytössä on odotettavissa muutoksia. Vastaamme suoraan sähköpostiisi noin kolmen arkipäivän kuluessa. Linkistä voi laittaa myös jätevesineuvojakäynnin tilauksen. Silloin tekstikenttään laitetaan kiinteistönomistajan (tai yhteyshenkilön) nimi, kiinteistön käyntiosoite ja yhteyshenkilön puhelinnumero sekä lyhyt kuvaus kiinteistöstä.

  Tilaisuudet

  Hankkeen tarjoaa mahdollisuutta saada luennoitsijan jätevesitilaisuuksiin hankealueella. Infotilaisuuksissa käsitellään yleisesti jätevesiasioita ja tavattavissa on mahdollisuuksien mukaan edustaja myös kunnasta.

  Hanke järjestää myös omia jätevesi-iltoja hankealueella sekä jätevesiklinikkavastaanottoja ProAgria Oulun omilla toimistoilla.

  Seuraa ilmoittelua kohdassa ”Tulevat tapahtumat” ja paikallislehdissä.

  Kiinteistökohtainen neuvonta

  Hankkeella on käytettävissään seitsemän jätevesineuvojaa. Neuvojat työskentelevät joko päätoimisesti tai sivutoimisesti hankkeelle. Kaikille neuvojilla on etukäteiskokemusta ja -koulutusta jätevesiasioissa. Sen lisäksi he ovat käyneet SYKEn järjestämän neuvojakoulutuksen.

  Kysy lisää nettineuvonnasta

  Lisätiedot:

  Hanke on päättynyt 31.12.2019