• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Uutiset » maitomanageri loppuseminaari
 • Uusinta tietoa ja työkaluja maitotilan johtamiseen

  15.08.2016

  Kahdeksan pohjoispohjalaista maitotilaa on testannut vuoden ajan pienryhmissä ja omassa arjessaan viikkosuunnitelmia, parannustauluja ja muita johtamistyökaluja. Saatuihin oppeihin ja oivalluksiin on tilaisuus tutustua 31.8.–1.9. Kalajoella pidettävässä MaitoManageri-hankkeen loppuseminaarissa.

  – Tavoitteena on ollut hankkia uusinta tietoa maitotilojen arjen johtamisen menetelmistä Suomesta ja ulkomailta sekä kehittää näitä menetelmiä pohjoispohjalaisia ja samalla muitakin maitotiloja hyödyttävään muotoon. Perimmäisenä päämääränä on kehittää maitotilojen kannattavuutta ja kilpailukykyä, hankevastaava Heta Jauhiainen kertoo.

  Ensimmäinen seminaaripäivä Kalajoki Resort&Spassa esittelee kokemuksia testatuista työkaluista ja tekniikoista. Käytännön kokemuksista kertovat kahdeksan yrittäjää yli 100 lehmän maitotiloilta. He hakivat alkuvuodesta uusia oppeja Tanskasta ja valitsivat jonkin matkalla näkemänsä johtamistyökalun, jota he ovat kokeilleet sekä pienryhmissä että omalla tilalla.

  Toisena seminaaripäivänä suunnataan katse tulevaisuuteen, jolloin suurten ja työllistävien maitotilayritysten tulevaisuuden johtamistarpeita pohtii asiantuntijapaneeli.

  Seminaari on kaikille avoin, mutta suunnattu erityisesti johtamisasioista kiinnostuneille maitotilayrittäjille, asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille.

  Seminaarin järjestävät ProAgria Oulu ja MaitoManageri-hanke, jota rahoittaa Euroopan Maaseuturahasto.

  Lisätietoa:

  ProAgria Oulu, MaitoManageri-hanke
  projektivastaava Heta Jauhiainen
  puh. 045 6578 704
  heta.jauhiainen@proagria.fi