MaitoLiiderin Podcast

MaitoLiiderin podcast pureutuu johtamisen teemoihin. Podcasteissa tullaan käsittelemään niin tuotantoa, taloutta kuin johtamistakin. MaitoLiiderin podcastin kautta voit kehittää itseäsi riippumatta missä olet. Kytkemällä puhelimen traktorin radioon voit kuunnella podcasteja samalla kun keskityt peltotöihin.

Tervetuloa mukaan!

Voit seurata ja kuunnella MaitoLiiderin podcastia myös Player FM:stä, Castboxista, iTunesista, Spotifysta ja Google Podcastista.

Tilikauden mittainen matka
10.06.2019
Budjetointi on kuin lomamatkan suunnittelua. Se on tavoitteen asetanta työkalu, joka auttaa talouden hallinnassa.

Korjuuaikanäytteillä varmuutta ruokintaan
18.06.2019
Maitotila-asiantuntija Sini Öljymäki kertoo ajankohtaisten nurmen korjuuaikanäytteiden ottamisen tärkeydestä. Korjuuaikanäytteet on tärkeä osa maitotilan taktista johtamista, sillä niiden avulla varmistetaan laadukkaat säilörehut seuraavalle sisäruokintakaudelle. Jakso on tehty Tarja Paateron saman aiheisen blogin innoittamana.

Tavoitteet maatilan johtamisessa
02.08.2019
Tavoitteet on olennainen osa minkä tahansa yrityksen johtamista. Saana Tanskanen ja Petri Koivisto keskustelevat tässä kolmannessa jaksossa tavoitteista, niiden asettamisesta ja saavuttamisesta. Kehittyäkseen yritykset tarvitsevat motivoivia tavoitteita.

Katse jalkoihin!
28.08.2019
Maitotilaa johtaessa tulee huomioida se miten lehmien hyvinvointi olisi paras mahdollinen. Tuotantoa johdettaessa on kiinnitettävä huomiota asioihin, joilla vaikutetaan hyvinvointiin. Tässä jaksossa maitotila-asiantuntija Leea Holmi kertoo mihin asioihin on kiinnitettävä huomioita hyvään jalkaterveyteen pyrittäessä.

Valkotaulu on kymmenien tuhansien eurojen työkalu
23.10.2019
Valkotaulun avulla tuodaan näkyviin kaikki johtamiseen liittyvät päivittäiset asiat. Sen avulla suunnitellaan valmiiksi tulevat työt ja kehitetään yhdessä yritystä. Tällä kertaa podcastissa valkotaulun käyttökokemuksista kertoo Tauno Paakkari, jolla on kokemusta yli sadasta viikkopalaverista omalla tilalla valkotaulun äärellä. Hänen mukaansa valkotaulu on kymmenien tuhansien eurojen työkalu, vaikka investointina vain pari sataa euroa. Parhaassa tapauksessa se voi pelastaa ihmissuhteita!

Maineensa veroinen maatila
23.10.2019
Brändi tuntuu usein vieraalta aiheelta maatiloilla. Vaatimusten kasvaessa myös maatalousyrittäjät voivat hyötyä hyvästä yritysbrändistä. Petri Koivisto pohtii tämän kertaisessa jaksossa mitä brändi tarkoittaa ja miksi maatalousyrityksen kannattaa kiinnittää huomiota brändiin.

 

RSS-syötteen verkko-osoite: https://www.proagriaoulu.fi/fi/maitoliiderin-podcast-rss/