Maistuva Raahe -tilaisuus
Raahe, 11.11.2019
Klo 15-18, Hotelli Raahen Hovi, Kirkkokatu 28
Etsimme lähituotteita Raahen alueen ravintoloihin ja julkiselle keittiölle - tule ja tarjoa!
Keräämme nyt ruoantuottajia tarjoamaan tuottamiaan raaka-aineita ruokalistoille ja tulemaan osaksi pilottitoimintaamme.Tarvitaan siis tuottajia, elintarvikeyrityksiä ja raahelaisia sekä lähialueen raaka-aineita.
Rohkaisemme kokeilemaan uusia menettelyjä ja välineitä hankintoihin liittyen – tule kuulemaan mahdollisuuksista ja Raahen kaupungin tarpeista sekä kertomaan omista tuotteistasi.
Ohjelma (huom. muutokset mahdollisia):
- Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti, Soila Hiltunen, projektipäällikkö, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
- Lähiruoan käyttö Raahen Hovissa, Kari Haataja, toimitusjohtaja, Hotelli Raahen Hovi
- Raahen ruokahankinnat ja tarpeet, Riitta Pekkala, palvelupäällikkö, Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut
- Kilpailutus, alueen elinvoimaisuus & lähiruoka, Leena Räsänen, hankintapäällikkö, Raahen kaupunki
- Hankintayhteistyö, Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy Hankintapalvelut
- Lähiperunasta on Perunanuudeliksi!, Pekka Sarlund, toimitusjohtaja, Pohjolan Peruna
- Lähikasviksia Ylivieskasta, Jenni ja Ville Jaakola, Kotirannan vihannesjaloste
- Elintarvikeyrittäjillä mahdollisuus esitellä ja maistattaa tuotteitaan!
Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 4.11.2019 mennessä.
Tilaisuuden järjestää: Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Raahen kaupunki/ateriapalvelu ja Monetra hankintapalvelut.