Maistuva Raahe -tilaisuus

Raahe, 11.11.2019

Klo 15-18, Hotelli Raahen Hovi, Kirkkokatu 28

Etsimme lähituotteita Raahen alueen ravintoloihin ja julkiselle keittiölle - tule ja tarjoa!

Keräämme nyt ruoantuottajia tarjoamaan tuottamiaan raaka-aineita ruokalistoille ja tulemaan osaksi pilottitoimintaamme.Tarvitaan siis tuottajia, elintarvikeyrityksiä ja raahelaisia sekä lähialueen raaka-aineita.

Rohkaisemme kokeilemaan uusia menettelyjä ja välineitä hankintoihin liittyen – tule kuulemaan mahdollisuuksista ja Raahen kaupungin tarpeista sekä kertomaan omista tuotteistasi.  

Ohjelma (huom. muutokset mahdollisia):

  • Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti, Soila Hiltunen, projektipäällikkö, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
  • Lähiruoan käyttö Raahen Hovissa, Kari Haataja, toimitusjohtaja, Hotelli Raahen Hovi
  • Raahen ruokahankinnat ja tarpeet, Riitta Pekkala, palvelupäällikkö, Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut
  • Kilpailutus, alueen elinvoimaisuus & lähiruoka, Leena Räsänen, hankintapäällikkö, Raahen kaupunki
  • Hankintayhteistyö, Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy Hankintapalvelut
  • Lähiperunasta on Perunanuudeliksi!, Pekka Sarlund, toimitusjohtaja, Pohjolan Peruna
  • Lähikasviksia Ylivieskasta, Jenni ja Ville Jaakola, Kotirannan vihannesjaloste
  • Elintarvikeyrittäjillä mahdollisuus esitellä ja maistattaa tuotteitaan!

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 4.11.2019 mennessä.

Tilaisuuden järjestää: Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Raahen kaupunki/ateriapalvelu ja Monetra hankintapalvelut.

Ohjelma (pdf)


Ruokeva – Ruokaa kestävästi ja vastuullisesti
LUE LISÄÄ.