Maistuva Oulu -tilaisuus

Oulu, 21.01.2020

Klo 15-18, Oulun Palvelualan Opisto, Teuvo Pakkalan katu 15, 90130 OULU

Etsimme lähituotteita Oulun alueen ravintoloihin ja julkiselle keittiölle – tule ja tarjoa!

Keräämme nyt ruoantuottajia tarjoamaan tuottamiaan raaka-aineita ruokalistoille ja tulemaan osaksi pilottitoimintaamme. Tarvitaan siis tuottajia, elintarvikeyrityksiä ja oululaisia sekä lähialueen raaka-aineita.

Rohkaisemme kokeilemaan uusia menettelyjä ja välineitä hankintoihin liittyen – tule kuulemaan mahdollisuuksista ja Oulun Tuotantokeittiö Oy:n tarpeista sekä kertomaan omista tuotteistasi. Elintarvikeyrittäjillä on mahdollisuus esitellä ja maistattaa tuotteitaan!

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Ohjelma:

  • Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti, Soila Hiltunen, projektipäällikkö, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
  • Tervetuloa Oulun Palvelualan Opistoon, Tuula Jylänki, apulaisrehtori
  • Luomutuotteiden ketju vetäväksi, Viivi Virkkula, projektipäällikkö, ProAgria Oulu
  • Oulun Tuotantokeittiö Oy:n tarpeet, Mira Raappana, asiakaspalvelu- ja tuotekehitysasiantuntija
  • Hankintayhteistyö, Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy Hankintapalvelut
  • Yhteistyöllä lähituotteet lautaselle, Antti Pirttikoski, myyntipäällikkö, Viskaalin
  • Alueellisten raaka-aineiden sesonkien hyödyntäminen, Jussi Kurkela, ravintoloitsija, Ravintola Ostroferia
  • Kahvitauko
  • Yritys- ja tuote-esittelyt – elintarvikeyrittäjillä mahdollisuus esitellä ja maistattaa tuotteitaan
  • Oppilaitoksen keittiöiden toiminnan esittely

Kysy asiantuntijoilta tilaisuudessa:

  • Hankinnat
  • Elintarvikelainsäädäntö
  • Oulun Tuotantokeittiö Oy:n ruoka- ja elintarvikehankinnat
  • Luomutuotanto

Tilaisuuden järjestää: Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Osaamisella tehoa – luomutuotannon koulutushanke, Pohjoiset luomudemonstraatiot ja -verkostot, Oulun Tuotantokeittiö Oy ja Monetra hankintapalvelut.

Lisätiedot: Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 182 584

Maistuva Oulu -tilaisuuden ohjelma (pdf)


Ilmoittaudu mukaan ja varaa yrityksellesi maksuton esittelypöytä pe 17.1. mennessä:

Ruokeva – Ruokaa kestävästi ja vastuullisesti
LUE LISÄÄ.