Maistuva Oulu -tilaisuus
Oulu, 21.01.2020
Klo 15-18, Oulun Palvelualan Opisto, Teuvo Pakkalan katu 15, 90130 OULU
Etsimme lähituotteita Oulun alueen ravintoloihin ja julkiselle keittiölle – tule ja tarjoa!
Keräämme nyt ruoantuottajia tarjoamaan tuottamiaan raaka-aineita ruokalistoille ja tulemaan osaksi pilottitoimintaamme. Tarvitaan siis tuottajia, elintarvikeyrityksiä ja oululaisia sekä lähialueen raaka-aineita.
Rohkaisemme kokeilemaan uusia menettelyjä ja välineitä hankintoihin liittyen – tule kuulemaan mahdollisuuksista ja Oulun Tuotantokeittiö Oy:n tarpeista sekä kertomaan omista tuotteistasi. Elintarvikeyrittäjillä on mahdollisuus esitellä ja maistattaa tuotteitaan!
Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.
Ohjelma:
- Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti, Soila Hiltunen, projektipäällikkö, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
- Tervetuloa Oulun Palvelualan Opistoon, Tuula Jylänki, apulaisrehtori
- Luomutuotteiden ketju vetäväksi, Viivi Virkkula, projektipäällikkö, ProAgria Oulu
- Oulun Tuotantokeittiö Oy:n tarpeet, Mira Raappana, asiakaspalvelu- ja tuotekehitysasiantuntija
- Hankintayhteistyö, Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy Hankintapalvelut
- Yhteistyöllä lähituotteet lautaselle, Antti Pirttikoski, myyntipäällikkö, Viskaalin
- Alueellisten raaka-aineiden sesonkien hyödyntäminen, Jussi Kurkela, ravintoloitsija, Ravintola Ostroferia
- Kahvitauko
- Yritys- ja tuote-esittelyt – elintarvikeyrittäjillä mahdollisuus esitellä ja maistattaa tuotteitaan
- Oppilaitoksen keittiöiden toiminnan esittely
Kysy asiantuntijoilta tilaisuudessa:
- Hankinnat
- Elintarvikelainsäädäntö
- Oulun Tuotantokeittiö Oy:n ruoka- ja elintarvikehankinnat
- Luomutuotanto
Tilaisuuden järjestää: Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Osaamisella tehoa – luomutuotannon koulutushanke, Pohjoiset luomudemonstraatiot ja -verkostot, Oulun Tuotantokeittiö Oy ja Monetra hankintapalvelut.
Lisätiedot: Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 182 584