• proagriaoulu.fi » Yhteystiedot » Maarit Satomaa

  Maarit Satomaa


  Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, 3. kerros, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
  maarit.satomaa@maajakotitalousnaiset.fi
  040 566 7924
  maisema- ja ympäristöasiantuntija

  Katso Maaritin videoesittely tästä!

  "Olen koulutukseltani ympäristösuunnittelija AMK ja minulla on yli 15 vuoden kokemus luonnon- ja maisemanhoidon suunnittelusta. Työtehtäviini kuuluvat monipuolisesti kulttuuriympäristön ja maisemanhoidon edistämis-, suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Olen tehnyt viljelijöille ja yhdistyksille perinnebiotooppi- ja maisemanhoitosuunnitelmia, suunnittelusta suurin osa on suuntaututunut merenrantalaitumille.

  Olen toiminut useissa EU-hankkeissa, jotka edistävät maiseman- ja vesienhoitoa sekä luonnon monimuotoisuutta yhteistyössä eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Viime aikoina olen perehtynyt vesienhoitoon, valuma-aluesuunnitteluun ja paikkatiedon hyödyntämiseen suunnittelussa. Toiminta paikallistoimijoiden kanssa on opettanut paljon uusia asioita. Kuunteleminen, kuulluksi tuleminen ja ihmisten tasa-arvoinen kohteleminen on tärkeä osa maaseudun kehittämistä. Meillä on kaikilla vastuu vesien- ja ympäristönhoidosta.

  Vapaa-ajalle viihdyn luonnon ja puutarhatöiden parissa. Myös metsäfloristiikka on lähellä sydäntäni. Ruokaa laitan mieluiten lähituotteista."

  Blogit ja videot

  Podcastit

  27.11.2020 Maatilojen monimuotoisuus Pohjois-Pohjanmaalla