• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Uutiset » Maa- ja kotitalousnaisille uusi ilme
 • Maa- ja kotitalousnaisille uusi ilme

  01.02.2016

  Maa- ja kotitalousnaisten logo ja visuaalinen ilme vaihtuvat 1.2.2016.  Uudistuksen tavoitteena oli saada aikaan raikas, energinen ja nykyaikainen ilme, joka kuvaa Maa- ja kotitalousnaisten monipuolisia asiantuntijapalveluita ja aktiivista järjestötoimintaa. Uuteen ilmeeseen siirrytään vaiheittain vuoden 2016 aikana.

  Uuden logon terälehdet kuvaavat järjestön neljää toiminta-aluetta: ruokaneuvontaa, yritys- ja maisemapalveluita sekä järjestötoimintaa. Logo kuvaa myös Maa- ja kotitalousnaisten uutta slogania ”juuret maalla”.

  – Logossa ja sloganissa kuvatut juuret voidaan ajatella sekä konkreettiseksi että henkiseksi yhteydeksi maaseudulle – sen ihmisten, ruuan, palveluiden ja maisemien luo. Maasta ponnistaa maaseutuhenkinen ihminen, valmiina tarttumaan toimeen, kuvailee Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen viestintäpäällikkö Silja Varjonen.

  Edellisessäkin logossa esiintynyt oranssi väri näkyy edelleen yhteisöllisen järjestötoiminnan tunnusvärinä.

  Maistuva, viihtyisä ja elinvoimainen maaseutu

  Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen varsinainen kokous hyväksyi kokouksessaan 25.11.2015 järjestön uuden strategian vuosille 2016–2020. Maa- ja kotitalousnaisten visio vuoteen 2020 on ”Maistuva, viihtyisä ja elinvoimainen maaseutu – hyvinvoivat suomalaiset”. Uusi ilme tukee järjestön strategisia tavoitteita.

  – Ilmeen uudistuksen toivotaan viestivän ajassa elävästä ja uudistuvasta järjestöstä, joka jatkaa yhteiskunnallisesti merkittävää työtään ruoka- ja ravitsemusosaamisen, hoidetun maaseutumaisen ja kulttuuriympäristön, kilpailukykyisen yritystoiminnan ja yhteisöllisyyden eteen, Varjonen kertoo.

  Uuden graafisen ilmeen on suunnitellut Heli Ranta. Uuden logon voi ladata liitteistä tai nettisivuilta www.maajakotitalousnaiset.fi/media

  Lisätietoa:

  Silja Varjonen
  vs. viestintäpäällikkö
  silja.varjonen@maajakotitalousnaiset.fi
  puh. 040 526 8475

   

  www.maajakotitalousnaiset.fi

  www.facebook.com/maajakotitalousnaiset

  www.facebook.com/oulunmaajakotitalousnaiset

  Twitter @maajakotitalous

  Instagram @maajakotitalousnaiset